lesica -> RE: Budimo humani- novčane pomoći (10.9.2013 9:25:13)
|
Drage moje, danas sam se toliko, toliko rastužila... Lenkinog drugara iz vrtića, starija sestra je jako bolesna i potrebna joj je operacija u Turskoj. Uglavnom, malena je dosad imala operacije u Tiršovoj ali nakon druge stanje joj se jako pogoršalo, toliko da sada ne vidi, ne govori, ne ustaje... " Anastasija Simonović koja sada ima sedam godina, 2011. godine dijagnostikovan je tumor na mozgu. Operisana je u Tiršovoj, gde nam je pre operacije rečeno da ne može da se izvadi ceo tumor, već 20% mora da ostane. Posle prve operacije Anastasija se super oporavila. Medjutim pre devet meseci je uradjena druga operacija gde nam je doktor rekao da je ceo tumor uklonio. Ali posledice koje traju devet meseci su: izgubila je vid, govor, samo leži, jedino što moze da pomera to je leva ruka. Doktori iz Tiršove više ne znaju šta da kazu. Poslala sam sve analize za Tursku, ali pre njihovog odgovora već sam sumnjala da tumor nije izvadjen. Doktor neurohirurg Memet Ozek je rekao da hitno mora operacija, da mu se ne svidjaju oči, posle čitanja magneta. Jedina nada i spas za našu ćerku je u Istanbulu. Molim Vas da nam pomognete u skladu sa svojim mogućnostima. Nije nam još stigao e-mail koliko će sve koštati, očekujemo ovih dana što ću postaviti u grupi tog momenta kada stigne. Svi znamo da operacija košta puno, ja sam otvorila račun u banci da što pre krene akcija za moju ćerku i da što pre odemo gde će joj pružiti pomoć. " IZVOR Devizni račun: RS35250157000675121077 EUROBANK a.d. Dinarski račun: 250157000374120086 EUROBANK a.d. Anastasija Simonović Korisnik oba računa je Anastasijina mama - Snezana Simonovic,Devojacka 10,Mali Mokri Lug,Beograd - pomoc za Anastasiju Simonovic. Pojedini mediji poput rts-a, blica, kurira su do sad pisali o njoj, ali nažalost pored ovolikog broja bolesne dečice, i njena priča je samo jedna u moru sličnih. I tako...
|
|
|
|