Anoniman -> RE: Ljubomora (12.8.2011 12:15:37)
|
Devojke, slažem se to da ima svakakvih kokoški, a ja mislim da su najgore one o kojima sam već pisala: famozne "nikad prežaljene". E te su mi omiljene, što misle da su jedine one u životu imale vaginu, srce i dušu i da će do kraja života svi muškarci na planeti da pate samo i jedino za njima. Ne znam odakle takvim devojkama ideja da polažu pravo na živote bivših muškaraca, na bilo kakvo šarmiranje preko telefona, poput one devojke o kojoj je Nina pisala? Mislim, odakle im ideja da su one još uvek "jedine i broj 1" i da imaju potpuna prava da najašu na nečiji život, pogotovo kad taj bivši muškarac ima porodicu? Ja se ne bojim ni prevara, ni razlaza, Bože moj, pa samo da smo zdravi, ali se bojim proliva koji dobijem od devojaka koje previše navalentno upadaju u tuđe živote. A sa druge strane, ima i sasvim ok bivših devojaka. Normalnih, kulturnih, razumnih. Nikad nisam bila isključiva da mrzim nekog samo zato što nosi etiketu "bivši" ili "bivša". I ja sam nečija bivša. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|