Anoniman -> RE: Ljubomora (18.3.2011 14:58:34)
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja nisam ljubomorna , brate , ako hoće da kreše sa strane , nek kreše , znaš koliko me briga ? Tako može da bude dok ne saznam , kad saznam - ništa lakše . Otkačiš budalu i gotovo . Oduvaš ga ko buvu . Meni više smeta ako me neko pravi budalom i ponižava moju inteligenciju i dostojanstvo . Do pre par meseci sam se i nervirala ako nanjuškam neke sumnjive zeze . Pa mozgala , sirota , naišla mi neka faza , ne znam , ranije nisam bila ljubomorna previše , odjednom me bilo nešto puklo , trudnoća valjda , pa i postporođajni period , na sreću - povratih se . Sada sam opet ona stara koju zaista boli uvo . Poenta je - ima i gorih stvari od prevare , a time što me muškarac prevari zaista mi ne može ništa . Samo da mi pomogne da ga oduvam iz života ko vašku . Dokle god sam zdrava , prava , nasmejana i svoja - briga me . I znam sebe da učinim srećnom , sa muškarcem u životu ili bez njega . Sebe ne mogu nikad prevariti , ni u kom smislu . I danas , sve i da nađem poruke , mejlove , mamine mame - trznula bih se samo . Do skoro bi me to zabolelo , povredilo , pa bi se svađali , auhhh ... A od skoro - toliko se dobro osećam i ne dam da me nešto tako ubedači . Svesno dajem do znanja da sam opet ona stara i da ću savršeno moći da funkcionišem i kao solista , da ću vrlo lako zavoleti ponovo i disati život punim plućima . Što pre se u glavi postigne taj klik - to će se lakše živeti život . Nije prevara najstrašnije što se može dogoditi , najstrašnije je misliti da posle njega nema dalje . Ima , juhuuu , možda čak i 10 puta bolje . A to , da li vara a krije , mulja - dokle god smo dete i ja namireni , srećni , zadovoljni , dokle god on svako veče spava u mom krevetu , svakog dana meni kuva kafu , meni donosi pare u kuću i naše dete mazi i pazi po ceo dan - ako uspe u sav taj raspored da uvali i švalerku - svaka mu čast . Evo ruke!
|
|
|
|