Anoniman
|
Ja nikako da se javim, nešto sam stalno posvađana sa vremenom Slika koju sam onomad okačila je od pre mesec i po-dva, vreme mi leti pa ni ne znam kad sam ga slikala. Dugo je P bio u takvom stanju, osipao se, pa se pomalo povlačilo i tako u krug. Od kad smo na mađarskom Alfare-u on je relativno čist. Uglavnom po telu ima tek po neku tačkicu, a po licu, tj.oko u sta je uvek crven. Ali sada je u igri i nicanje zubića, desni su mu jako otečeni i trlja usta stalno, pa mu se zato i crveni oko usta. Što se tiče onog što sam pisala za razliku između našeg i mađarskog mleka, sad sam gotovo sigurna da je istina. Počeli smo da pijemo ova naš, poboljšanja je bilo ali ne mnogo, onda su nam “uletele“ dve konzerve mađarskog i njegova koža se iščistila. Onda sam kupila još tri konzerve ovog našeg, i on je odmah počeo da se osipa. Jedva sam čekala da mi donesu iz mađ.novu turu, i za Badnji dan sam načela novu konz. i gle čuda, od onda mu se koža iščistila. Probala bih opet da mu dajem ovaj naš, al mi žao da se dete češka stalno Od hrane konzumiramo jagnjetinu, višnje i kajsije u vidu soka. Tri dana sam mu uvodila krompir, P se jako svidelo da ga jede, ali je počeo da se osipa. Sad pauziram nedelju dana, pa ću probati opet pirinač ili kukuruz. Žao mi je što ništa ne može osim ove tri stvari, ali vreme leči sve, ručkaće on meni sve, samo malo da poraste Sad sam videla Tash slike koje si okacila, moj P na glavi nije imao takve pecate, ali su mu leđa preslikana Verujem da ste se potresli zbog slike koju sam stavila, izvinjavam se, ali da znate da mi, muž i ja, ne shvatamo da je ta alergija neka jako strašna stvar. I ja i on smo alergični na sve i svašta, pa nismo ni očekivali da će nam deca biti super zdrava. Sad, žao mi je što se sve to svalilo na malog Pekija, ali preboleće on to, sigurna sam.
|