Yula -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama (14.12.2011 16:50:20)
|
A ja mislim da je moj L. imao krv u stolici od mleka, a kozne promene od jaja. Ko ce ga znati. Mada, ja mislim da kozne promene dodju u svakom slucaju sa alergijom, ako dete ima predispozicije za osetljivu kozu. Hvala vam puno na savetima. Uvescu sledeci krompir, mada mi sveki kupila bio tikvice, pa se dvoumim sta da radim sa njima. Mozda ne bi bilo lose da ih obarim ( ja sve barin na pari u onom robotu i barim min. 20 min. ), izmiksam, ohladim i zamrznem, pa posle po potrebi vadim. Ne znam zapravo koliko mogu da stoje ovako u frizideru sveze, jer, trebace mi bar jos par dana uvodjenja karfiola, pa krompir par dana, pa tek onda tikvice. Tash, koliko sam skapirala, ti si neko vreme Marku namirnice uvodila samo po dva dana. Da nije to malo kratak period, ili ja to nisam dobro razumela? Ja planiram da ih uvodim bar po 4 dana manje kolicine, koje svaki dan po malo povecavam, dok posle 5-i i ostale dane dajem veliku kolicinu. Snelle, koliko dana si ti uvodila svaku od namirnica, okvirno? Sto se mesa tice, ja ne bih u pocetku rizikovala s obzirom da je imao burnu reakciju na jaja, ali od recimo 9. meseca bih mogla da polako pokusam sa junetinom. Ajd necu sa teletinom, jer tele sisa, ako to ima ikave veze, ali junetina bi mogla da prodje, pa cu videti hoce li biti reakcije.
|
|
|
|