jance -> RE: RAK (14.4.2011 19:07:13)
|
pa svekar je ovih dana malo bolje, kaze da mu se razbistrilo, vec bi on i kola da vozi, al naravno kljuceve nece naci.... sto se familije tice , mm je usvojio misljenje : samo da se dugo ne muci... za ostale ne znam, svako se nekako spontano vratio svojim problemima pa ni ne prave vise takvu halabuku od toga... i jeste ciklamo, to je poslednja faza, pitanje je sta ce onkoloska komisija reci, dal ce operisati u takvom stanju ili ne... opet i on ima vec blize 70g, u bolnicu ga nece primiti, svu terapiju je primao kuci, dolazila medicinska sestra... ja sam uspela da sacuvam hladnu glavu u celoj situaciji, koliko sam god mogla, pa cu videti...jeste on sada blago naporan, on bi da radi, sece drva, vozi u grad, a mi mu nedamo, pa se svima okolo zali kako smo ga mi privezali za krevet, al sam ja rekla, da ako treba i to cu da uradim. pa kad ostanem sama sa njim, pa da mi slucajno negde padne, ostace tamo gde je dok svekrva nedodje jer ja njega tolkog niti smem, niti imam snage da dizem! tako da smo sveki i ja zavele diktaturu sada!
|
|
|
|