|
RE: Grizu se, štipaju, čupaju... 28.1.2018 8:37:23
|
|
|
|
vocicana
|
E bas vam hvala, malo ste me utesile. Mada bila je jedn napet faza kuci, sa malo zategnutijim odosima, pa je on preslikavao mozda povisen ton, ali zaista, posecena, polako se objasnim sa njim, ali je ovo kulminiralo zadnjih recimo dve nedelje, gde je on u tj fazi, vristao drao se, bunio. Bas mi nije bilo prijatno. Narocit recimo sinoc, 22 h je, covece, zalice se ljudi. Mrzim zgradu i stan zbog toga, a zasto je vikao, pa ja stvarno ne znam vise.. Tokom dana je bio stvarno dobar. MM je ujedao tako kada je bio mali, ali malisa bas sitno ujeda, imam zestku modricu u predelu kljucne kosti. Bas sam se iznervirala. Nisam za tucu, ali po ruci dobije kada pretera, mada stvarno ne tako cesto. Ja hocu da razgovaram, da mu pricam, ali nekada stvarno nemam strplejnja, radim, kuca je na meni onako u kopletu, pa stvarno nekada ne mogu. Mnofgo me je zbunila ova faza, ako je faza, razmisljala sam da se sa nekim malo iskonsultujem, bas mi nije prijatno. Secam se i Maraj, da je picala o nenom sinu, za ono bcanje, vrisku, kada nije znala sta da radi.
|