Anoniman -> RE: Dnevni san (31.10.2012 21:37:11)
|
Imam problemčić, tačnije - nedoumicu. Nina uredno spava pre podne u vrtiću. Oko 4h je kod kuće, užina, igra se, zuji, ide u šetnju i td i uglavnom oko pola 6-6 ode na svoje popodnevno spavanje. E sad, počelo je učestalo da se dešava da se "zakuca" u spavanju i da jaaako dugo spava, pri tome mislim da nema šanse da je probudimo u 7(19)h. Ali neeema šanse. Budim je i ranije, ali neće da ustane! Plače, njari se, dere se "puti me, oću pavam" i ja nemam pojma šta da radim. Kad je probudim na silu - plače kao magare, neće da večera, njari se po kući i vuče ćebe kao onaj dečak iz Čarli Braun-a, traži kupanje i mleko i da "ide pava". Kad je pustim da spava - onda sastvai od 6 popdne do ujutru do 7 [sm=zmeden.gif], bez problema. Ali ja ne bih da ona toliko spava, aman, preskoči i večeru, i kupanje... Pokušala sam da je ne stavljam na spavanje uopšte popodne, ali bude jaaaako nervozna. Uglavno, sve se češće dešava da ta njena popdnevna spavanja budu dugometražna i da neće da ustane da večera, ma, neće da se probudi uopšte. Šta da radim? Je l' imao neko sličnu situaciju?
|
|
|
|