Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 22.10.2009 8:12:30
|
|
|
|
NadaR
|
Ante i Simona
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 22.10.2009 8:12:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa IZVORNA PORUKA: Trcosava ja nisam u toku nit znam ko su ti na G niti ko je Ante To su kao neki selebritiji u Hr, ona manekenka i pjevacica,on neki biznismen i pjevac(Boze sacuvaj), razvode se svaki mjesec i to bude u svim emisijama i novinama... Ja mislila serija.
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 22.10.2009 8:53:21
|
|
|
|
Anoniman
|
eki aktivirali ste ovu temu pa mogla bi se i ja prijaviti od 17h popodne sam i ja domaćica i vikendom ...pa da i ja heklam sa vama (nakurnjake )
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 22.10.2009 9:26:04
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: nnaaddaa IZVORNA PORUKA: Trcosava ja nisam u toku nit znam ko su ti na G niti ko je Ante Ja mislila serija. Cuti ja mislila da pricaju o Ante Gotovini
< Poruku je uredio gagana83 -- 22.10.2009 9:27:33 >
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 24.10.2009 23:10:33
|
|
|
|
simke
|
Lu Bebać Gagi Rina Zille Jeca RR Gracija Prase Nnaaddaa Simke Bolice Kaliopi SUPER MAMA 2002m Trcosava Nedja viking Vucko.ba(posle 17h i vikendom)
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.2.2010 22:00:49
|
|
|
|
Anoniman
|
...Aj da je dignemo, nismo dugo.... ova domaćica se pa će da se i onda će da ...... ...čekam čoveka s posla pa ćemo da izluftiramo guzice u gradu...
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.2.2010 22:09:56
|
|
|
|
Anoniman
|
blago vama...mm je bolestan tako da..lecim ga i nema izlaska
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.2.2010 22:15:39
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: simke Lu Bebać Gagi Rina Zille Jeca RR Gracija Prase Nnaaddaa Simke Bolice Kaliopi SUPER MAMA 2002m Trcosava Nedja viking Vucko.ba(posle 17h i vikendom) Protestujem! Kakvo je to strikanje bez ja?
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.2.2010 22:18:28
|
|
|
|
Anoniman
|
i bez ja?
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.2.2010 22:18:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Lu Bebać Gagi Rina Zille Jeca RR Gracija Prase Nnaaddaa Simke Bolice Kaliopi SUPER MAMA 2002m Trcosava Nedja viking Vucko.ba(posle 17h i vikendom) marinče evo te, nadam se da se Lu neće naljutiti što joj otimam *lebac iz usta!
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.2.2010 22:19:36
|
|
|
|
Anoniman
|
OTIce i ti bi u štrikeraj?
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.2.2010 22:21:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo i ja! Nezaposlena,neudata... ostalo mi samo da strikam!
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.2.2010 22:22:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi OTIce i ti bi u štrikeraj? bih nego sta... gde ste vi tu sam ja..ima da strikam kao bela lala...
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.2.2010 22:22:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Lu Bebać Gagi Rina Zille Jeca RR Gracija Prase Nnaaddaa Simke Bolice Kaliopi SUPER MAMA 2002m Trcosava Nedja viking Vucko.ba(posle 17h i vikendom) marinče Pčelica Maja
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.2.2010 22:23:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Ako se računa porodiljsko upisujem se i ja mada ko zna,....cini mi se da mi se nece vracati nazad...
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.2.2010 22:30:32
|
|
|
|
marince1
|
I ja to dok sam na porodiljskom!
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.2.2010 22:34:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marince I ja to dok sam na porodiljskom! marinče, *oće uđe neće uđe....
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.2.2010 22:45:00
|
|
|
|
sneza24
|
Evo i ja se javljam.
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.2.2010 23:38:48
|
|
|
|
gagana83
|
A gde sam tu ja?Mene ste izbacile sa spiska
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 27.2.2010 23:51:38
|
|
|
|
kika 80
|
evo i mene da se prijavim ...dvije godine imam pravo na porodiljsko tako da za strikanje bas imam vremena...
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 28.2.2010 0:00:56
|
|
|
|
liliana
|
A ja??? Pa, vi mene ne volite??? Mogu i ja kad beba spava...
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 28.2.2010 0:06:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kika 80 evo i mene da se prijavim ...dvije godine imam pravo na porodiljsko tako da za strikanje bas imam vremena... kako bre dve godine? gde daju dve godine, odmah da se preselim tamo
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 28.2.2010 1:01:03
|
|
|
|
simke
|
Lu Bebać Gagi Rina Zille Jeca RR Gracija Prase Nnaaddaa Simke Bolice Kaliopi SUPER MAMA 2002m Trcosava Nedja viking Vucko.ba(posle 17h i vikendom) marinče Pčelica Maja gagana83 OTI sneza24 kika80 liliana
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 28.2.2010 1:02:17
|
|
|
|
simke
|
Jesam li izostavila nekog
|
|
|
|
RE: Vesele Kućanice prebroj te se :))) 28.2.2010 1:03:42
|
|
|
|
Anoniman
|
A sto sam samo ja iskosena
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?