|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Krmenadle sa limunom
19.3.2011 18:18:11   
Anoniman
4 krmenadle (ja cesce cakkoristim svinjski vrat)
2-4 glavice luka
malo crnog vina
limun
so, biber
pavlaka
ja skoro nikad ne koristim vegetu pa je ne preporucujem ni ovde


Krmenadle izlupati dobro i na obe strane utrljati so, biber i rendanu koricu limuna.

Luk iseckati (ne mora previse sitno) i dinstati na ulju. Kad postane staklast dodati krmenadle. Preliti sa 2 kasike crnog vina i dinstati sto duze, dok ne odmeknu (nekim trikovim stvarno budu mekane). Izvaditi krmenadle a u luk umesati jednu celu pavlaku i skloniti sa vatre (nema potrebe da prokuva). Sos po zelji ispasirati pa ili u to ubaciti krmenadle i "ususkati ih" sto preporucujem ili ga sluziti preko krmenadli (rizikujete da se krmenadle malo ohlade i skamene - inace su bas mekane).

Najbolje ide uz bareni kelj ili bareni prokelj, a nije lose i uz bareni kromir.

Ja sam prosli put ubacila bukovace, krmenadle sam izvadila pa ih vratila kada se voda koju puste malo ukuvala. A nakon toga, sve isto i mogu vam reci da je super kombinacija.


  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Krmenadle sa limunom
19.3.2011 18:20:31   
Ana RR
Mljac user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Pire od karfiola i šargarepe
Ringerajin kuvar: little_one
Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here