Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:39:23
|
|
|
|
Verus
|
szerbus afro! hogyvogy (ili ti kako si...jjaoj sramota, tako bi sada osramotila moju mamu da me vidi), a i ona je kriva sto vise ne tucam magyaru IZVORNA PORUKA: afrodita Jaj Tasa mit csinalsz???
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:39:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: afrodita Jaj Tasa mit csinalsz??? Pa mora mađarica malo mađarske muzike da provuče na žurci! Verus mila, pijemo kafu garantovano! A gde ćeš?
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:39:48
|
|
|
|
Verus
|
he he ja malo RR malo FB
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:40:20
|
|
|
|
lucia
|
IZVORNA PORUKA: lu Evo je Luci, lu pa ovo je neverovatno,ja UVEK narucujem po dve jer su konobari spori za brzinu kojom ih pijem,taman da sunem!
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:40:28
|
|
|
|
Verus
|
ma pijemo gde stignemo! ja zelim da nam nas RR druzenje ipak ostane aktivno, a videcemo jos sta ce cure napisati....imamo jos vremena hvala bogu
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:40:39
|
|
|
|
Anoniman
|
To samo mađari iz Vojvodine kažu SzerBusz, inače se kaže SzerVus!
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:41:23
|
|
|
|
Lu
|
Pa šta ti misliš Luci kakva sam ja konobarica,pa vidi me gore šta radim
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:42:24
|
|
|
|
Lu
|
A možda bi ste vi ipak konobara
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:42:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Žene, jeste li žive
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:42:44
|
|
|
|
Modessty
|
meni počelo da se šuntavi u glavi od tolikog alkohola!
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:43:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Anči stiže u poslednji čas! Ko će da posluži slavljenicu???
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:43:49
|
|
|
|
Verus
|
pa kaze moja mama sve je sramota kad ovi iz peste pocnu njihov knjizevni madjarski, a ona samo cuti
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:43:59
|
|
|
|
lucia
|
IZVORNA PORUKA: lu Evo je Luci, lu ti si moja lu-jka! uvek narucujem po dve,jer su konobari spori za brzinu kojom ih pijemkao da si znala!!
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:44:23
|
|
|
|
2002m
|
Ziva a za ostale neznam, ma napile se pre vremena
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:44:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Dajte vamo neko vince
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:44:35
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: lu A možda bi ste vi ipak konobara Ja glasam za konobara!!!!
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:45:41
|
|
|
|
lucia
|
mislila sam da nisam poslala prvi putu,zivela nam lu!!!
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:45:49
|
|
|
|
Ana RR
|
hmhm.. može i jedan konobar za mene, sa ledom
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:46:07
|
|
|
|
Verus
|
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:46:09
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Žene, jeste li žive Anaaaaa!!!!!! Srećan rodjus!!!!!! To ti čestitam unapred jer moram u krevet. Sutra ustajaem rano. Čeka me put do Kruševca i 3 sata treninga!
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:46:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus pa kaze moja mama sve je sramota kad ovi iz peste pocnu njihov knjizevni madjarski, a ona samo cuti Uđem u prodavnicu i tražim "pastetom", jasno, u pitanju je pašteta. Teta me gleda belo, rukama nogama, da mi i kaže "majas"
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:46:31
|
|
|
|
Verus
|
laku noc mod, javi za 6 juni??
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:46:48
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 hmhm.. može i jedan konobar za mene, sa ledom Jel možemo da podelimo konobara?!
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:47:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala Mod! Odmaraj pa se čujemo!!!
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:47:49
|
|
|
|
Verus
|
ili ti mojosh (izgovor)....nisam ovu cula...daaa neke reci su oni malo prekrstii, tj. nasi ovde u vojovidni mama tako parla sa tetkom (vise ne, pokojna je ) i samo izvali tako par reci koje ja lepo razumem jer su-na srpskom! IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Verus pa kaze moja mama sve je sramota kad ovi iz peste pocnu njihov knjizevni madjarski, a ona samo cuti Uđem u prodavnicu i tražim "pastetom", jasno, u pitanju je pašteta. Teta me gleda belo, rukama nogama, da mi i kaže "majas"
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
IMEmara31Koje je ima najlepse:Vanja (
18%)
Anja (
35%)
Iva (
48%)
Ukupan broj glasova: 220Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!