Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:04:39
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Hm...ovde se zakuvava Shta bih ja mogla da pijem.... Nešto od ovoga
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:06:02
|
|
|
|
Anoniman
|
A joj.... pokushala sam neshto....al nisam uspela Moze jedna sangrija sa sve votjem za mene???
< Poruku je uredio Smeshkica -- 15.5.2009 23:07:40 >
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:06:57
|
|
|
|
Modessty
|
Ja spremna za žuraju! Dajte nešto dijetalno žestoko!!!
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:07:13
|
|
|
|
afrodita
|
Dobro vece
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:08:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja pijem bambus!
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:08:47
|
|
|
|
Lu
|
Evo Anastazije,nije žena slagala da će konobarisati večeras,
< Poruku je uredio lu -- 15.5.2009 23:09:19 >
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:09:32
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: lu Evo Anastazije,nije žena slagala da će konobarisati večeras,
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:09:36
|
|
|
|
Modessty
|
E tako je to kad žene odlepe!!!
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:09:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa kad je pre razdelila cugu, majku mu, prazna tacna!
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:10:00
|
|
|
|
afrodita
|
Joj koje ludilo sad sam procitala sve sto ste pisale i slikale
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:10:22
|
|
|
|
Anoniman
|
A bash mi se ne da vecheras sa slikama
< Poruku je uredio Smeshkica -- 15.5.2009 23:11:16 >
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:10:24
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja pijem bambus! Dobar ti ta bambus! Jel se to malo gricka a malo pijucka?!
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:11:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nisam čitala unazad. Ladno mi došli dever i njeova devojka i pojedoše "poslasticu", jedva sam mužu sakrila parče.
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:11:19
|
|
|
|
Jeca*
|
Pozlice vam od toliko pica. Hajde prvo nesto glocnite
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:12:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Znaš Mod da ja i brusnicu za grickanje kupujem...
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:12:36
|
|
|
|
Anoniman
|
A jaoooooooooooojjjjjjjjjjjj.....bitje skidanja kilica posle ove zurke Oglednela sam od prizora ove slike
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:13:47
|
|
|
|
Lu
|
Evo smeshkice,jedi jabuku uz ovo
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:13:57
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja nisam čitala unazad. Ladno mi došli dever i njeova devojka i pojedoše "poslasticu", jedva sam mužu sakrila parče. Xa xa xa Bezobrazni gosti! AL nema veze pošto je većina nas na dijeti
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:14:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Bio moj tata sa poznanikom na Mrtvoj Tisi na nekom roštijanju (pre 20godina). Ceo dan piju i kupaju se, kaže tatin drugar: "Slušaj, ili više neću da pijem ili više neću da se kupam. Ovo ovako nema smisla..." To je odgovor na Jecinu klopu. Kada pijem - ne jedem!
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:14:52
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Znaš Mod da ja i brusnicu za grickanje kupujem... Ko moja mama,a sve oće da smrša
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:15:31
|
|
|
|
Lilly*
|
Drage moje srecan vam rodjendan i puno vas ljubim!
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:15:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Juju.....sangrijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:19:38
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Bio moj tata sa poznanikom na Mrtvoj Tisi na nekom roštijanju (pre 20godina). Ceo dan piju i kupaju se, kaže tatin drugar: "Slušaj, ili više neću da pijem ili više neću da se kupam. Ovo ovako nema smisla..." To je odgovor na Jecinu klopu. Kada pijem - ne jedem! Samo alkohol! Pa onda puzanje do kuće
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:20:01
|
|
|
|
lucia
|
a tu ste cica mace,dok ja rintam vi pijancite . ancice najdraza,nadam se da ces za svoj rodjos saznati najlepsu vest na svetu!!!! lenka i tebi zelim sve najbolje,da ti se sve zelje ostvare. za mene jedna tekila molim!
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 15.5.2009 23:22:25
|
|
|
|
Modessty
|
Evo jedne pesmice za rodjus: AKO IMA NEKI SAN SAMO TEBI ZNAN NEKA TI SE ISPUNI BAŠ NA OVAJ DAN!!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?