choopa choops -> RE: Najbolji citati sa RR (10.1.2015 23:35:48)
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ja imam malo cudan problem, brisevi su mi uredni sekreta imam normalno, nista previse nema nikakav miris ali je meni taj sekret najeo gomilu gacica. Ja stalno moram nove da dokupljujem. IZVORNA PORUKA: vonavoj To je valjda normalno..evo meni je danas pojacan..ali zato sto sam pakovala stvari,sve preko stomaka...[sm=smiley1.gif] Svaki napor,eto mokrih gaca! IZVORNA PORUKA: wivern Ma na mokre gace sam oguglala, ali ne mogu da oguglam na rupe na gacama [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ajde sad se vadi na acid sekret, lepo brate priznaj da prdneš i napraviš rupu! IZVORNA PORUKA: wivern Jedino ako gace nosim naopacke [sm=jezicek.gif] I kome ja sad da se zalim za ovaj mobing [sm=bravo.gif] Branki ne znam, sekret mi je sasvim ok, brisevi uredni kolicina isto nije strasna, ali mi je sav ves istanjen na tom mestu gde se pojavljuje sekret. I logican sled je da se tu i pocepaju. E ja sam se ovome smijala dva sata. Lude potpuno [sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|