Kata90 -> RE: Najbolji citati sa RR (2.11.2014 20:57:32)
|
Ovo je iz teme sta sve pred partrenom[sm=smiley36.gif]Nisam mogla da citiram jer je zakljucana tema.....Ovo je pisala Olga: [sm=smiley36.gif]ne znam , posle 15 godina me vise nista ne moze iznenaditi a ni njega user posted image izgleda da sam dobrano ostarila kad prdim pred matorim user posted image a pocela sam kad sam bila trudna sa M , to nije bilo sanse da stignem do wc i tako eto , mi prdimo i volimo se ( valjda user posted image ) Trcosava[sm=smiley36.gif] Imma jedna igrica o nekim avionima, tj da moraš da ih što više uputiš na aerodrom, a da se ne sudare. E fora je u jednom cepelinu koji zauzme mnogo vazdušnog prostora, a zvuk koji pusti kad dolazi je isti mom prdežu posle kukuruza! dok recimo moj dragi ujutru mi pušta redovno duvačke orkestre od dubokih do visokih tonova I kad već i o user posted image pričamo, šta kad vas strefi proliv i završite nuždu, a vašem dragom se pripiškilo? Imate 2 wc-a? Pa je ono, joj nemoj u onaj prvi, nešto kanalizacija smrdi, bolje u onaj drugi dok se ne izluftira?
|
|
|
|