Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 17.12.2012 16:45:58
|
|
|
|
Figaro88
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 20.12.2012 12:54:40
|
|
|
|
tanjica85
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 19.2.2013 15:43:45
|
|
|
|
mtajcica83
|
Procitah temu od pocetka i ne mogu da prestanem da se smijem .
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 19.2.2013 18:40:47
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Olga u temi "zimske čarolije"... o njegovanju cvijeća .. kad mi se neko cvece sjada ja lepo uzmem kalemarske makaze , odsecem par listova i kazem : vidiiis , sledeci put necu se zadrzati na ovome pre sam igrala , pevala , plesala , titrala , mesta trazila , kojekakve cvetale stavljala , muziku pustala sad kalemarske makaze i par zrna kemire resavaju stvar misli jadno cvece : ova normalna nije Najdrazi
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 28.2.2013 19:09:13
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ako ti imas telefon da bi ga imao i fiksni i mobilni i privatni i onaj za posao a i tvoja zenka isto ima telefon da bi ga imala daj kazite jer vas neko mozda zove da vam kaze nesto vazno i da ako crknem nemoj da bi dosao na sahranu jer cu da te deknem nogom u vilicu otkud jeb**o znas da ti nisu javili da me je ugazio neki fakin auto uili da nisam beno odapela znaci nije bilo nista i vise te apsolutno necu zvati jer ako tebe boli reproduktivni organ za mene i stom merom vrqcam i daaa , bali te i tast i tasta i svastika i tastin zet i baba i svi tamo na gomili vagino papucarska Olga je malo nervozna .
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 28.2.2013 20:21:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Olga je neprevaziđena
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 11.3.2013 11:47:01
|
|
|
|
Zell
|
Verka u temi VOLIM TE: IZVORNA PORUKA: Anoniman Izgovarala mu je to moja dusa, onda kada je u najgorim trenucima grlio ono sto je ostalo od mene. I cuo je on nju. Cuo je, pa me onim grubim sakama sakupljao i sastavljao, ne bi li mi dusa zacutala, a usne progovorile.Moja dusa sada cuti,,,Mirna je..A usne rade svoj posao..Svaki dan...
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 13.3.2013 11:36:56
|
|
|
|
NadaR
|
Pandina i Janncica u temi Prvi sex IZVORNA PORUKA: pandina IZVORNA PORUKA: Janncica Moja misli da sam se nevina udala... Kamo srece da sam ih imala koliko moja mama misli da jesam
< Poruku je uredio Nada RR -- 13.3.2013 11:45:47 >
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 13.3.2013 11:41:16
|
|
|
|
jovana13
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Pandina i Janncica u temi Prvi sex IZVORNA PORUKA: pandina IZVORNA PORUKA: Janncica Moja misli da sam se nevina udala... Kamo srece da sam ih imala koliko moja mama misli da jesam Ahahaha najzesce ste....
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 13.3.2013 11:43:03
|
|
|
|
Janncica
|
mama k'o mama...
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 7.4.2013 0:51:21
|
|
|
|
Skockica
|
ova tema je vrh
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.6.2013 20:09:32
|
|
|
|
NadaR
|
Oldzi u temi Znojni sex IZVORNA PORUKA: Olga RR eee , kako je to kod nas bilo davno , sad ko neki zecevi , jen , dva , tri , obavili laku noc
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.6.2013 21:03:11
|
|
|
|
Lu
|
Janncica A sto smo mi toliko zapeli uopste za tu pobedu... Ove druge RR (sem RR.Ba) uzivaju ljudi u zivotu,lizu sladoled, idu u bioskop,seksaju se i deca verovatno imaju skuvan rucak... Neka se Bosanke takmice same sa sobom...
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 11.6.2013 22:57:19
|
|
|
|
Jole84
|
Danima sam se smejala za ovo Cura priča o problemu sa majkom i svekrvom,kako nešto ne sme da kaže svekru jer je on patrijarhalan i strog kao Ali Riza iz serije "kad lišće pada" a Olga: IZVORNA PORUKA: Olga RR i da taj Ali Riza bolje da vodi racuna o bolesnoj zeni nego sto izigrava nekog patrijaha ili kako se vec kaze Umrla sam
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 11.6.2013 23:01:32
|
|
|
|
17 joka
|
ja se smejem ko ludak MM se krsti, misli od vina a ja ni pola case nisam popila tema je vrh
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 11.6.2013 23:10:04
|
|
|
|
liliana
|
Joj, i ja se uvek slatko ismejem na ovoj temi... Najjača mi je Olga sa izjavom o mršavljenju... Ne mogu sad tačno da se setim, ali čini mi se , kao u fazonu, da bi se omršalo, treba se 6 meseci biti mrtav!!!
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 11.6.2013 23:14:08
|
|
|
|
17 joka
|
joj pascu sa stolice imam i ja sigurno tako nesto sto napisah
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 14.6.2013 14:20:28
|
|
|
|
igorino
|
Stvarno istina.Ni za mene vise nema broj grudnjaka.Ostalo mi par bakinih dok neukapiraju da treba praviti vece brojeve
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 14.6.2013 14:35:05
|
|
|
|
Shishica
|
hahhaaaa kako sestra voli brata hahahaah Olga, nemoj tako, tast i tasta su vrh za zetove Ali ti si cirkus
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 14.6.2013 14:50:06
|
|
|
|
Shishica
|
IZVORNA PORUKA: minavb Kad smo kod Tom i Džerija, ja sam vazda pokušavala da brzo grickam komad sira kao Džeri, ali mi nije uspevalo, a mislim da je sestra jednom pokušala da mi otkine glavu.
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 9.9.2013 22:25:43
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Znaciiiiiiiiiiiiiiii.................Moji roditelji su mladji petnaest godina od muzevljevih i ne bih zelela nikakve aluzije na sex svojih roditelja, a kamoli svekijevaca kojima su se polni organi vec sasusili. Mislim, uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 9.9.2013 22:45:19
|
|
|
|
Lu
|
Kad me stisnu obaveze... IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha proslo mi danas kroz glavu sto bi sve bilo lakse da mm ima sise
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 9.9.2013 22:55:35
|
|
|
|
17 joka
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.9.2013 7:54:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mislim da sad prvi put citam u ovoj temi Olga... velika medalja
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.9.2013 9:14:45
|
|
|
|
jovicaa
|
ova tema je stvarno super... ja juce citala malo i bas mi je nekako bilo lepo, to je prava strana ringeraje...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?