RE: Evrovizija (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

nikiteki -> RE: Evrovizija (15.5.2016 8:36:08)

Nisam gledala, imala sam goste sad cu i ja da pogledam njihovu pesmu

emicaa -> RE: Evrovizija (15.5.2016 9:43:15)

Iii kako prodje Vučićka na kraju [sm=smiley1.gif]

Maraj -> RE: Evrovizija (15.5.2016 12:14:25)

Sta reci a ne zaplakati....
nisam gledala , cula sam da je Ukraina pobedila. Taj bivsi sssr lobi ....vise nema smisla takmičiti se pored njih. Jos kad posalju nekog kao sto je Vučicka , ma uzas....
i ko je odlucio da Ivana Peters pise pesmu i bira ko ce nas predstavljati!

17 joka -> RE: Evrovizija (15.5.2016 12:33:05)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Iii kako prodje Vučićka na kraju [sm=smiley1.gif]

na 17 mestu

a za Ukrajuince, meni ona vise kuka nego peva, i nekako mi vuce na turke [sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: Evrovizija (15.5.2016 12:42:16)

Ja sam slucajno juce cula Vucicku,i uopste mi se ne dopada,totalno neupecatljivo i neubedljivo...a pesma je inace bas u Ivaninom fazonu, za neki jaci vokal..Cula sam i predstavnicu Hrvatske..los nastup sinoc,ali inace mi je lepa pesma i lepa boja glasa te pevacice. Ostalo nista nisam cula i ne znam rezultate,ali sam znala da nasa nece dobro proci.

Maraj -> RE: Evrovizija (15.5.2016 12:45:16)

Pesma se ni kod nas (u Srbiji ) ne vrti po stanicama , a proci ce kao na Eurosongu....
Kad je bilo "Lane moje" i "Molitva" , nisi mogao da pustis tv ili radio a da se pesma ne vrti

choopa choops -> RE: Evrovizija (15.5.2016 18:02:59)

Zaista vam se ne sviđa pjesma? Ja sam je sinoć nekoliko puta poslušala i mislim da je bila jedna od boljih. Prvih 5 sigurno.
Ali problem je njeno afektiranje.
Užasno loša koreografija.
Pjesma ima snažnu poruku i trebalo se usredsrediti na to, a ne na pjevačicu i preglupu koreografiju koja nema smisla.
Takođe mislim i da je garedroba i šminka/frizura bila bezveze.

Isto mislim i za Hrvatsku pjesmu. Da su obje pjesme imale druge koreografe bolje bi se plasirali.

Ukrajinska je bila bezveze. Bolje da je Australija pobjedila.

emicaa -> RE: Evrovizija (15.5.2016 19:17:36)

Ja iskreno pojma nemam o čemu je ona pjevala jer mi je sve drugo odvuklo pažnju.Ne svidja mi se kako pjeva ali uopšte

Maraj -> RE: Evrovizija (15.5.2016 19:43:05)

Joj ni meni. Previse mi je "nafurana" .
Chupo bas me zanima kako bi bilo da je Australija pobedila , da li bi se i sledece godine govorilo "pesma Evrope" [sm=smiley36.gif]

Khaleesi -> RE: Evrovizija (15.5.2016 22:33:06)

Ja bih uvela opet Beoviziju tada se birala pesma, sada je biraju oni koji imaju para...a to nije narod...[sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: Evrovizija (15.5.2016 23:26:42)

nisam gledala finale, nisam zelela jer po meni ona nije predstavljala Srbiju. kako predstavlja svoju zemlju a peva na Engleskom, ok, isla je da se takmici kao pevacica ali kao predstavnica Srbije jok.

Khaleesi -> RE: Evrovizija (15.5.2016 23:38:35)

Da super kazes, ako ne peva na nasem jeziku zasto ide da nas predstavlja...

17 joka -> RE: Evrovizija (16.5.2016 0:38:44)

IZVORNA PORUKA: bubulence

nisam gledala finale, nisam zelela jer po meni ona nije predstavljala Srbiju. kako predstavlja svoju zemlju a peva na Engleskom, ok, isla je da se takmici kao pevacica ali kao predstavnica Srbije jok.

bas tako i ja isto mislim, bilo bi super kad bi svalka zemlja pevala na svom jeziku

Miracles -> RE: Evrovizija (16.5.2016 1:12:05)

"Данашњем Европљанину, међутим, о стаљинизму више говори песмуљак украјинске певачице неголи мемоари удовице Осипа Мандељштама. Овај има озбиљну фалинку. Био је ипак руски песник."

Odličan tekst KLIK

choopa choops -> RE: Evrovizija (18.5.2016 1:22:00)

Ju ja ne vjerujem koliko nam se mišljenja razlikuju [sm=smiley36.gif]

Mislim da je ova pjesma mnoooooooooogo bolja u engleskoj verziji, nego u srpskoj. Ja isto volim kad se pjeva na maternjem jeziku, ali ova pjesma puno bolje zvuči na engleskom. Na srpskom mi je nekako obična.
Drugo, njen engleski (američki naglasak) je skoro pa perfektan. Baš sam pomislila bravo za curu ne bruka se kao većina kandidata koji pjevaju na engleskom, a ne govore gatečno.
Onda za glas...mislim da joj je i glas savršen. Cura ima 22g i zvuči odličnoJa nisam čula za tu grupu do sada, i poslušala sam par snimaka i oduševila se.

Ne znam, baš mi se razlikuje mišljenje od svih vas [sm=smiley36.gif] Što se tiče tih pokreta...da i meni su užasni. Prbajte da pustite pjesmu, a da ne gledate video.

E i da, neko je rekao da ne zna o čemu je pjesma... govori o nasilju nad ženom i o njenom konačnom shvatanju i "izbavljenju".

I wish I could stop it, wish I could fight it
But there’s nothing I can do, ooh…
I thought that we were meant for each other
Oh, how I wish I knew you better

I played a fool so many times, can’t even count it

Every time I say goodbye
You try to hold me by your side
Gotta fight my way out of your hands
Find a shelter from the pain

Every time you say your lies
I hide away and close my eyes
I won’t let you tear my world apart
Gonna find a shelter for my heart

I thought that it was supposed to hurt me
I thought that it was love, mmm…
I put my hands up but I won’t surrender
Don’t need what doesn’t serve me anymore

I lick my wounds, so that I can keep on fighting

Every time I say goodbye
You try to keep me by your side
Gotta fight my way out of your hands
Find a shelter from the pain

Every time you say your lies
I hide away and close my eyes
I won’t let you tear my world apart

(Oh… oh…)
Every time I said goodbye
(Oh… oh…)
Baby, stay away this time

Every time I say goodbye
(You try to hold me by your side)
I will fight my way out of your hands
(Find a shelter from the pain)

Every time… (Every time you say your lies)
(I hide away and close my eyes)
Won’t let you tear my world apart

Anarunika -> RE: Evrovizija (18.5.2016 17:09:15)

Nisam pomno pratila Evroviziju jer ona za mene odavno nije što je nekad bila. Ali moram ovde da se složim sa nekim stavovima.
Prvo sve pesme koje sam čula a bilo ih je desetak su bile na engleskom i Austrijska na francuskom čini mi se. Evroviziju smatram jednom od retkih prilika da se čuje bogatstvo i raznovrsnost jezika, melosa... Dakle Evrovizija se pretvorila u nešto drugo i možda bi trebala da dobije neki drugi naziv. Za mene ona je prestala da postoji i pretvorila se (evoluirala ili iskrivila stvar je pristupa i ugla gledanja) u nešto sasvim drugo.
Sa druge strane slažem se sa Choopom da je ovaj put naša pesma dobro zvučala na engleskom ali jednostavno je nekako ostala u senci.
Ukrajinka mi je bila efektna mada ne baš po mom ličnom ukusu.
Učestvovanje Australije i nagađanja da će od sledeće godine učestvovati i Amerika definitivno Eurosong pretvaraju u neko novo takmičenje.
Ne znam ,mnogo se ovaj svet promenio...Nažalost ja ne vidim da je na bolje...

dunja RR -> RE: Evrovizija (18.5.2016 17:41:13)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ju ja ne vjerujem koliko nam se mišljenja razlikuju [sm=smiley36.gif]

Mislim da je ova pjesma mnoooooooooogo bolja u engleskoj verziji, nego u srpskoj. Ja isto volim kad se pjeva na maternjem jeziku, ali ova pjesma puno bolje zvuči na engleskom. Na srpskom mi je nekako obična.
Drugo, njen engleski (američki naglasak) je skoro pa perfektan. Baš sam pomislila bravo za curu ne bruka se kao većina kandidata koji pjevaju na engleskom, a ne govore gatečno.
Onda za glas...mislim da joj je i glas savršen. Cura ima 22g i zvuči odličnoJa nisam čula za tu grupu do sada, i poslušala sam par snimaka i oduševila se.

Čupo, nisam tako detaljno sve proučila kao ti [sm=smiley20.gif], ali generalno se slažem.

Isto pročitah ranije ovde kritike za njen engleski, pa sam morala ponovo da pustim i preslušam, jer meni i na prvo, a i na drugo slušanje, njen engleski sjajno zvuči. I glas joj je odličan. U svakom slučaju, dopao mi se njen nastup.

emicaa -> RE: Evrovizija (10.5.2017 7:33:46)

Ko prati ove godine,ja nisam ni znala da je pocelo.

choopa choops -> RE: Evrovizija (10.5.2017 13:59:27)

Ja nisam ni gledala, ali što je Crna Gora imala predstavnika(cu) [sm=jezicek.gif] Kakvi debili majko mila.

emicaa -> RE: Evrovizija (10.5.2017 14:07:19)

Choopo ja nemam pojma ni dal Bisna ima predstavnika,mada oni po tradiciji salju debile.

choopa choops -> RE: Evrovizija (10.5.2017 14:09:15)

Ne može veći od ovoga šanse nema [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Evrovizija (10.5.2017 14:13:14)

Cek moram ici pogledati ko je predstavnik CG.Ali Bosnu je jednom predstavljao neki Laka.
Ps:nadjoh ga,mislila sam da je jedna Koncita bila dovoljna [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Evrovizija (10.5.2017 15:28:28)

Jaoj, ja nemam komentar na ovog doticnog sto predstavlja CG. Nisam gledala sinoc, zaboravih. Ogledala sam nesto na netu.

vikiveki -> RE: Evrovizija (10.5.2017 16:40:10)

Ja sam sinoć odgledala sve ali nisam gledala ko je prošao dalje tj. glasanje....A za dotičnog iz CG...šta reći,nije mi samo jasno šta je on trebalo da predstavi ? Svoje glasovne mogućnosti,kojih nema ili da nam prikaže onu svoju kako da je nazovem kiku koja je verovatno neka nadogradnja...Ajde kad peva može čovek da ga ne gleda ali po meni on nema nikakvih pevačkih sposobnosti...stvarno mi nije jasno kako je on mogao biti predstavnik CG[sm=zmeden.gif] Zar je moguće da u CG nemaju nikoga ko bolje peva[sm=zmeden.gif]

nata11 -> RE: Evrovizija (11.5.2017 13:34:06)

Meni se od tog lika blago zgrozilo da nisam ni gledala dalje. Sta izvodi sa onom pletenicom.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>