choopa choops -> RE: Evrovizija (18.5.2016 1:22:00)
|
Ju ja ne vjerujem koliko nam se mišljenja razlikuju [sm=smiley36.gif] Mislim da je ova pjesma mnoooooooooogo bolja u engleskoj verziji, nego u srpskoj. Ja isto volim kad se pjeva na maternjem jeziku, ali ova pjesma puno bolje zvuči na engleskom. Na srpskom mi je nekako obična. Drugo, njen engleski (američki naglasak) je skoro pa perfektan. Baš sam pomislila bravo za curu ne bruka se kao većina kandidata koji pjevaju na engleskom, a ne govore gatečno. Onda za glas...mislim da joj je i glas savršen. Cura ima 22g i zvuči odličnoJa nisam čula za tu grupu do sada, i poslušala sam par snimaka i oduševila se. Ne znam, baš mi se razlikuje mišljenje od svih vas [sm=smiley36.gif] Što se tiče tih pokreta...da i meni su užasni. Prbajte da pustite pjesmu, a da ne gledate video. E i da, neko je rekao da ne zna o čemu je pjesma... govori o nasilju nad ženom i o njenom konačnom shvatanju i "izbavljenju". I wish I could stop it, wish I could fight it But there’s nothing I can do, ooh… I thought that we were meant for each other Oh, how I wish I knew you better I played a fool so many times, can’t even count it Every time I say goodbye You try to hold me by your side Gotta fight my way out of your hands Find a shelter from the pain Every time you say your lies I hide away and close my eyes I won’t let you tear my world apart Gonna find a shelter for my heart I thought that it was supposed to hurt me I thought that it was love, mmm… I put my hands up but I won’t surrender Don’t need what doesn’t serve me anymore I lick my wounds, so that I can keep on fighting Every time I say goodbye You try to keep me by your side Gotta fight my way out of your hands Find a shelter from the pain Every time you say your lies I hide away and close my eyes I won’t let you tear my world apart Gonna find a shelter for my heart (Oh… oh…) Every time I said goodbye (Oh… oh…) Baby, stay away this time Every time I say goodbye (You try to hold me by your side) I will fight my way out of your hands (Find a shelter from the pain) Every time… (Every time you say your lies) (I hide away and close my eyes) Won’t let you tear my world apart Gonna find a shelter for my heart
|
|
|
|