lanajelena -> RE: Evrovizija (29.5.2010 16:43:16)
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Tako je i kod nas (mada vazi samo za finale, ne i za polufinalne večeri) imamo istu evrovizijsku ekipu koja već godinama dolazi kod nas da gledamo i navijamo, pa je to već postala tradicija. J**e nam se za Evroviziju, ali se stvarno uvek super zezamo i trujemo, ja napravim neku klopicu, uvek ima svašta nešto za piće i baš bude veselo. Posebno volimo da gledamo prenos na HRT-u pošto se oni uvek nešto bune, ceo svet im je kriv za to što su ispali, svi su preko veze samo njih niko ne voli i tako. IZVORNA PORUKA: LillyT Ja volim da gledam Evroviziju, jer to podrazumeva gajbu piva i nas par koji se urokamo (mislim da gore treba da stoji podrazumevalo) i onda kometiramo pevace. Na kraju gledamo glasanje i navijamo, posle idemo u grad pa nastavimo po pivu... viking ja isto obozavam da sve te manifestacije pratim na hrvatima jer se uvek slatko nasmejem...sad su posle polufinala prokomentarisali da je nasa pesma na nacionalnoj osnovi zbog tri prsta,tako da od njih sigurno nemamo 12 poena
|
|
|
|