smokvicaa
|
cao, ja sam nova ovde i htela bih da se posavetujem sa vama imala sam jednu kiretazu u oktobru 2013g, dijagnoza je bila blighted ovum, nekoliko meseci posle toga pokusavam da ostanem u drugom stanju i neuspeva mi, ginekolog mi je rekao da uradim nalaze hormona i rezultati su sl, tsh-5.6, fT4 i fT3 u granicama normali kao i FSH, LH, estradiol, progesteron, a prolaktin mi je bio 886, povisen. uputila me je kod endokrinologa i on mi je dao da pijem Eytirox od 25mg 1x1 dva meseca, i da opet odem na kontrolu sa jos nekim nalzima, kada sam otisla tsh se smanjio bio je 0.6, a prolaktin u 8hbio je 840 a u 11h 256, radila sam jo i insulin pre i nakon opterecenja 75g glukoze, pre opterecenja bio je 14.7 a posle 120 min bio je 86.1, ogtt pre opetecenja bio je 4.62, a posle 120 min bio je 4.64, anti tpo <5, on mi je isto bio dobar, dala mi je da i dalje pijem extirox ali jedan dan u nedelji da uzimam po pola tablete a ostalim celu kao i do sada, uvla mi je jos i glukofaz, nedelju dana 2x1/2 a na dalje da pijem 2x1, i rekla mi je da bih sad mogla da ostanem u drugom stanju, pa bih da cujem vasa iskustva sa tim, i da mi kazete da li bi sada stvarno trebala da i da li bi mogla da ostanem u drugom stanju, inace imam 20 godina i 85kg, hvala vam unapred
|