Contesa
|
Postovana Mrs. Maslacak15, Izvinjavam se posetiocima Foruma, sto ovo pisem na temi GTT i insulin, ali moram da odgovorim uvazenoj gospodji, a eto tema je DHEA, jos jedna pandorina kutija u nizu..... Postovanje zelim prije svega, znam da ste iskopali sve, znam vase izvore, prekursori steriodnih hormona i sami androgeni su dva razlicita pojma, a mozda treba da otvorim zasebnu temu na Forumu, jer je bilo zainteresovanih za DHEA, a ja sam jedna od retkih, ako ne i jedina na Forumu koja je sve ovo koristila i licno, a znam gotovo sve o istome i poslovno, tako da mogu moja iskustva biti od koristi drugima. Postovane kolegice na Forumu, DHEA i kao sulfat u formi, ako zelite, je kljucan hormon koji odredjuje starost repro aparata i kod zene i muskaraca, i je prakticno anti-againg agent koji se radi u rutini na americkim klinikama, ne samo na 3d u sklopu svih hormona, nego i tokom celog ciklusa. Ako je DHEA, minimum jedno 150 smatra se vise negoli OK, ako je do 250 je solidno, ako je do 300 je ultra normalno jos uvjek, pod uslovom da niste na terapiji istoga. Ako uzimate DHEA, onda na 3d moze on da bude i do 340, maksimalno se tolerise do jedno 360 i/ili 380, vise ne, ni slucajno......DHEA, je najnormalniji lek koji se daje svima u procesu IVF-a, IUI-a i tempiranih odnosa u skoro svakoj ozbiljnoj klinici u USA. Hvala na paznji!
|