|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
14.1.2012 16:15:15   
meyo
pa to me interesovalo kako se pocinje.. mislim da ce valjda djelovati jer ih ja svakako proizvodim samo malo sporije
ps. svete saljem ti pp. nesto prakticno da pitamuser posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 2376
14.1.2012 19:52:40   
hanka
Ja pijem po prvi put
doza koju su mi dali 2x1 od 50mg
danas mi je cetvrti dan,malo nesto boluckali danas jajnici

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 2377
14.1.2012 20:04:14   
World
ma da, tako ide, 2x1 od 2. dana

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 2378
14.1.2012 22:16:48   
meyo
hankic jesi ti samo na kolimifenu il ces da ides na iui ..?

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 2379
15.1.2012 11:13:57   
hanka
ne idem na iui,
pijem klomifen,primam pregnil mozda i posle mm stupa na scenuuser posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 2380
16.1.2012 20:57:23   
nena dj
Sigurna sam da to kod mene nece reagovati.Sada mi je dr rekao da pocnem sa lekom koji se zove Femara.Da li je neka imala iskustva sa tim lekom??????

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 2381
16.1.2012 23:15:05   
Nataša1
Neno dj, znam za Novartisov lek koji se tako zove i koji piju žene sa rakom dojke. On umanjuje proizvodnju estrogena. Mada, ne vidim što bi tebi dr dao to da piješ? user posted image

(odgovor članu nena dj)
Direktna veza do poruke: 2382
17.1.2012 7:48:07   
Maslacak15

Femara smanjuje kolicinu estrogena u organizmu ali upravo to je mehanizam kojim se trigeruje sistem za izazivanje folikulogeneze. Naime, Femara se uzima pocetkom ciklusa i blokiraju se tzv enzimi aromataze koji ucesstvuju u proizvodnji estradiola. Kao posledica prvremenog snizavanja estrogena hipfiza je stimulisana da luci FSH i tako stimulise raat folikula. U principu i klomid ima slican mehanizam. On ne snizava estradiol direktno ali blokira receptore za isti pa je rezultat slican- telo misli da je estradiol snizen i to stimulise hipofizu da luci gonadotropine. Femara se daje obicno zenama kojih Klomifenom nisu postignuti zadovoljavajuci rezultati. Za razlliku od klomifena Femara nema negativno dejstvo na endometrijum. Pozdrav

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 2383
18.1.2012 17:06:15   
nena dj
Hvala na iscrpnom odgovoru...nadam se da ce mi to pomoci...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2384
26.1.2012 9:54:54   
*Maki*
Sad su mi u apoteci rekli da je nestasica Klomifena a ja treba danas da pocnem da ga pijem user posted image Nema Klomifena,nema Pregnyla a treba da mi rade inseminacjiuuser posted image tj. zbog ovoga najverovatnije nema nista od inseminacije user posted image

(odgovor članu nena dj)
Direktna veza do poruke: 2385
26.1.2012 10:00:59   
BojanaN
Maki, probaj u apoteci Lipa Lek. Ja sam ga u toj apoteci nasla prosli mesec.
Imas je na kraju ustanicke, a ima jedna blizu Vera u Vojislava Ilića. Evo ti br tel pa okreni pitaj. 2830-626

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2386
26.1.2012 10:07:53   
*Maki*
BojanN,hvala ti draga,problem je sto nisam iz Bgd-a,najblizi veci grad mi je Niš :(

(odgovor članu BojanaN)
Direktna veza do poruke: 2387
26.1.2012 10:10:43   
BojanaN
Nadji nekog ko radi u apoteci, sigurno ti moze pomoci. Ja sam tako uradila. Imaju ga sigurno ali niko nece da ga da ovako na racun nego samo na crno.

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2388
26.1.2012 10:16:18   
*Maki*
Hvala draga,ljubac

(odgovor članu BojanaN)
Direktna veza do poruke: 2389
26.1.2012 21:50:51   
hanka
Maki imas pp

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2390
27.1.2012 21:25:01   
hanka

Znam da ima nego ne mogu da se setim kako se zove zamena za klomifen user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 2391
28.1.2012 16:20:07   
Nataša1
Znam da postoji i klomid, al to je valjda skroz isti sastav.

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 2392
9.2.2012 18:37:42   
Monaliza
Pozdrav svima. Posto je nestasica klomifena, a ja moram da pocnem da ga pijem od sledece nedelje, interesuje me da li neka ima viska tablete? Mnogo bi mi znacilo
Hvala unapred.

(odgovor članu Nadaaaaaaaaaaaa)
Direktna veza do poruke: 2393
11.2.2012 22:52:50   
caja 2
Evo mene opet sa mojim klomifenkamauser posted image user posted image opet borba sa klomifenom,folikulometrijom.idem na folikluometriju 30 01 2012 bila menstruacija,pocela piti klomifen 5 dan.....10 og dana otisla na prvu folikulometriju na desnom jajniku imam folikula al na lijevom imam vecih i vodecih 10 dc je bio taj vodeci 12mm,danas sam isla 13 dc danas je 18mm.....ima njih jos uz tih 18mm ima i manjih...al eto taj je najveci....pa idem opet u utorak bit ce onda 16 dc.......al sam od doktorice kupila LH test da napravim u ponedeljak za svaki slucaj...

(odgovor članu Monaliza)
Direktna veza do poruke: 2394
12.2.2012 8:36:31   
Bebana17
Cajo, da ne bude dugo da cekas od 13 dc do 16 dc, taj jedan vodeci bas brzo raste... obavezno lh trakicama proveravaj, pa ako bude +, u akciju user posted image

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 2395
12.2.2012 10:40:13   
caja 2
Pa kad mi je dala jednu tu LH plocicu za sutra tj ponedeljak a u utorak idem kod doktor... na folikulometiju a tad ce biti 16 dan ciklusa....ako budem imala odnos veceras nije to to.......ovog svog drzim od sebe daleko haahah vec tri dana sve cekam pravi cas...jer ipak je i sprema tad kavalitetnija i sve...al se bojim da cu promasiti i sta sam radila nistaa...danas je nedelja i ovdje kod nema gdje se kupiti te trakice lh ni danas niti jednim danom.jednostavno apoteke to ne drze uffffffuser posted image user posted image ........al malo danas osjecam lijevi jajnik kao da me ziga....dal ce danas puknuti BOZE....jer kvaliteta netreba zavisiti od velicine folikula.......a poslije 5 spontanih pobacaja.mozda sam sad i umislila da me zigaju jajnici..ma neznam vise nista...da danas napravim LH test i li sutra,,,,,,,ponavljam u utorak idem kod ginekologa,,,,,na folikulometriju.......

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2396
12.2.2012 11:24:50   
meyo
cajo a zasto ti je dr. rekla da ides tek u utorak? da nije da provjeri jel pukao?
sta ti je rekla za muckanje?
ja sam prvi put muckala na sam dan O .. i nista
sada tri dana p za redom prije O i dan nakon .. evo vidjet cu dal je uspjelo al nemoj se cuvati toliko
bitnije je da imas odnose prije O. nego posle barem mi tako rekose jer spermici duze zive od jc.

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 2397
12.2.2012 17:37:06   
caja 2
Pa zato sto se nada da ce nrasti folikul jos.....al mi je zato dala tj prodala taj ovulacijski test da uradim sutra,al opet napominjem da velicina netreba imati puno znacaja od kvalitetnog folikula.....svom muzu nedam jos sebi prici dok nenapravim sutra test ...........bas mi treba i kvalitetna sperma i ciljani odnos.....a ibojim se da ce sutra biti kasno....user posted image user posted image ....samo molim Boga da nepukne danas....user posted image a da ja neosjetim......jer ako ja osjetim prepoznatljiv bol.onda skacem u akciju......

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 2398
21.2.2012 15:54:46   
shmizzla
cao svima, ja sam nova na forumu i posto sam iscitala brdo sajtova i stranica na internetu i zakljucila da ste vi pravi strucnjaci user posted image moram da vas pitam.

Ja sam bila pre dva dana god dr. i bio mi je 14 dan od menstruacije i imala sam 5 folikula od po  11 mm. Dr mi je rekla da izgleda da imam slabu ovulaciju, manje folikule za taj period  i dala mi je da pijem od sledeceg ciklusa,  ako ne dobijem, klomifen a ako ne zatrudnim u roku od par meseci da idem na pregled prohodnosti jajnika.
I naravno, ja sam sada upala u nevidjen haos i glavu razbijam i vec  mislim da mi ko zna sta fali pogotovo sada kada sam pocela da se sunjam po internetu.

Molim vas za misljene o svemu ovome

unapred hvala

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 2399
21.2.2012 20:39:19   
Nataša1
Šmizlo, ti si idealan pacijent za klomifen user posted image Ako nemate drugih problema tipa lošeg spermograma ili nešto drugo, nema razloga da vam ne uspe user posted image

(odgovor članu shmizzla)
Direktna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here