nina26 -> RE: Klomifen (17.3.2011 9:25:38)
|
IZVORNA PORUKA: Lola 56 Spermogram je bio super. Ne znam zašto nije uspelo_to ni meni nije jasno-matematika je tu bila jasna. Na uz pre IUI neposredno, video je da su dva-tri folikula pukla što valjda znači da je došlo do ovulacije, meni su jajovodi prohodni, endometrijum je bio super... ja jedine moguće razloge vidim u tom broju folikula, gripu koji sam imala na samom početku stimulacije ili u malom stresu oko posla... nisam pametna, a doktor nije obrazlagao neuspeh već je samo rekao da li pokušavamo opet IUI ili IVF... Moj izbor je još jedna IUI pa videćemo! Tebi bebice držim palčeve da ugledaš dve crte! Lola, a jel si proveravala imunoloske faktore, ASA, itd ? Mogu da ti posaljem na pp sta sam ja radila, jer mi se cini da je kod tebe sto se tice O i folikula sve idealno a opet ne dolazi do T. Moje vidjenje situacije je, da ti je verovatno dao previse Gonala, pa da je doslo do hiperstimualcije i zato ti nije na kraju dao Pregnyl ako se dobro secam sta si napisala. Sobzirom da je spermogram ok kao sto kazes, tvoji jajovodi prohodni, znaci sve funkcionise sto se tice "mehanike" :), ja bi se okrenula ka imunoloskim faktorima, oni znaju cesto da prave problem, a retko ko ih ispituje.
|
|
|
|