RE: Klomifen (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

nina26 -> RE: Klomifen (11.1.2011 17:43:30)

IZVORNA PORUKA: caja 2

evo me bila sam kod doktora i nista [sm=zmeden.gif]najvjerovatnije cu dobiti[sm=hudicek1.gif]endometrijum mi je 8 mm...al idemo dalje nepredajemo se...idemo na iduci mjesec kad dobijem sad[sm=hudicek1.gif]opet klomifen pocinjem piti.....

Tako je, glavu gore [sm=smiley31.gif]
Sto ne probadate iduci mesec sa inseminacijom ako je spermogram tm ok ?
Mozda bi vam to vise pomoglo.

caja 2 -> RE: Klomifen (11.1.2011 21:03:57)

Ma mislila sam ja na to al svi mi daju privilegije zato sto sam ostajala 4 puta trudna pa nisam neki problem kako oni kazu drugo da nisam ostajala trudna nikako e onda bi bilo jedino rjesenje to,a sad klomifen za sad.......

Zzvoncica -> RE: Klomifen (11.1.2011 22:17:11)

Ako je verovati mom doktoru, a ovom verujem (za razliku od prethodnog) nemam nikakav "problem"... Klomifen mi daje da sto pre ostanem trudna, jer evo 3 godine je proslo od mog poslednjeg pobacaja (u 23 nedelji) [sm=zmeden.gif]... A dodatna tri "mala" Pregnyla primam da se taj "plod" sto bolje ucvrsti, smesti, veze... sta god... [sm=smiley1.gif]... TAko da... Danas primih prvu bocu od 5000, a naredne tri slede....

aleksandrova -> RE: Klomifen (11.1.2011 22:25:00)

Zzvoncice zelim ti puno srece i tebi i ostalim zenama na forumu...
ja sam prvi put u zivotu pila klomifen da povecamo sanse za [sm=nosecka.gif] prva tura nije uspela...i neki od folikula postao cista srecom i ona ode s [sm=hudicek1.gif]...tako da sad u nedelju opet pocinjem sad drugu dozu komifena...videcemo kako ce biti...samo napred hrabro i dobicemo mi nase [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Zzvoncica -> RE: Klomifen (11.1.2011 22:34:59)

Aleksandrova hvala puno na lepim zeljama...[sm=smiley1.gif]... Ja sam nekako potpuni optimista... Verujem da "mora doci", ako ne ovog meseca, onda sledeceg, ili onog tamo... Al znam da hoce !!!!

nina26 -> RE: Klomifen (12.1.2011 10:31:10)

Ma mislila sam ja na to al svi mi daju privilegije zato sto sam ostajala 4 puta trudna pa nisam neki problem kako oni kazu drugo da nisam ostajala trudna nikako e onda bi bilo jedino rjesenje to,a sad klomifen za sad.......

A pa da zaboravila sam da si ostajala [sm=nosecka.gif] pre.
A jel si radila mozda antispermatozoidna tela osim redovnih hormona ?

nina26 -> RE: Klomifen (12.1.2011 10:34:02)

IZVORNA PORUKA: Zzvoncica

Ako je verovati mom doktoru, a ovom verujem (za razliku od prethodnog) nemam nikakav "problem"... Klomifen mi daje da sto pre ostanem trudna, jer evo 3 godine je proslo od mog poslednjeg pobacaja (u 23 nedelji) [sm=zmeden.gif]... A dodatna tri "mala" Pregnyla primam da se taj "plod" sto bolje ucvrsti, smesti, veze... sta god... [sm=smiley1.gif]... TAko da... Danas primih prvu bocu od 5000, a naredne tri slede....

Zzvoncice, ja mislim da se Pregnyl prima da bi pukli folikuli a ne da se bolje ucvrsti plod, za to se pije progesteron. Mozda ti daje jos Pregnyla jer imas i manje folikule pa da oni puknu.
Jel si radila LH i E2 pre nego sto ti da inekciju?

Zzvoncica -> RE: Klomifen (12.1.2011 11:17:08)

Sve sam moguce i "nemoguce" analize odradila pre ulazenja u pricu sa Klomifenom... I sve je bilo odlicno [sm=smiley20.gif], tako da mi nije trazio da ista ponavljam, samo me redovno prati na ultra zvuku svaki drugi dan....

nina26 -> RE: Klomifen (12.1.2011 11:48:38)

Sve sam moguce i "nemoguce" analize odradila pre ulazenja u pricu sa Klomifenom... I sve je bilo odlicno [sm=smiley20.gif], tako da mi nije trazio da ista ponavljam, samo me redovno prati na ultra zvuku svaki drugi dan....

Onda uzivaj i noge u vis [sm=bravo.gif]

Zzvoncica -> RE: Klomifen (12.1.2011 12:01:15)

[sm=smiley31.gif] hvala ti draga moja.... Uzivam svako vece.... [sm=jezicek.gif] A mm se ovaj put sjajno pokazao, donosi jastuce, pomaze mi da se sto bolje namestim, opominje me da ne zaboravim da "dignem noge".... Ako nista drugo, bar se slatko smejemo....[sm=smiley36.gif]

*Maki* -> RE: Klomifen (12.1.2011 14:01:06)

Zvoncice, samo napred draga! Pregnil se prima da jajne celije sazre sto bolje i naravno da se oslobode iz folikula. I verovatno da se ucvrste... tu i klomifen isto pomaze osim sto izaziva stimulaciju jajnika. Tako mi je Dr rekao. Samo napred i javljaj nam sta se desava. Mnogo znaci to da je Dr dobar i da imas poverenje u njega! Samo ga slusajte i samo napred!

Mia.Ivana, procitaj sta smo pisale o klomifenu na prethodnim stranama, imas jako puno informacija. Ljubac i samo napred. Javljaj sta se desava!

Caja2, Aleksandrova, cure samo napred, uspecemo mi videcete!!

caja 2 -> RE: Klomifen (12.1.2011 16:52:07)

IZVORNA PORUKA: caja

A pa da zaboravila sam da si ostajala pre.
JESAM SVE SAM RADILA sto ima na svijetu od nalaza sad sam u BOzijim rukama..............al bit ce..............

nina26 -> RE: Klomifen (12.1.2011 17:13:36)

IZVORNA PORUKA: caja

A pa da zaboravila sam da si ostajala pre.
JESAM SVE SAM RADILA sto ima na svijetu od nalaza sad sam u BOzijim rukama..............al bit ce..............

Znam draga da si radila sve zivo, ali opet eto pitam, da mozda niste i ovaj [sm=smiley1.gif]
Opusti se sad, malo strpljenja i bice jedna velika i lepa [sm=duda.gif]

caja 2 -> RE: Klomifen (13.1.2011 12:45:19)

Da vam javim da sam dobila [sm=hudicek1.gif]danas i demo na klomifen 23/eg 01 2011 i ako bog dragi da da prvo bude folikula kao prosli mjesec i da sve bude u redu.....hvala vam na svemu sto mi pomazete psihicki nina posebno,maki se nejavlja neznam sta je s njom znam da je i ona dobila[sm=hudicek1.gif] ovaj mjesec al dalje neznam nista....

Zzvoncica -> RE: Klomifen (13.1.2011 13:01:52)

Meni danas 15dc, primljen Pregnyl 5000 prekjuce, muckalo se i taj i prethodni dan[sm=smiley1.gif]... Danas treba da primim Pregnyl od 1500, a od jutros imam bas dobre bolove u donjem delu stomaka, naizmenicno se "jave" jajnici i levi i desni.... O "temperaturnim promenama" vruce mi je ... ladno mi je... da ne pricam...

*Maki* -> RE: Klomifen (13.1.2011 13:06:21)

Caja2, ako mislis na mene, tu sam ja [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Radili su mi juce HSG, sad probamo prirodno ovaj ciklus (posto je u toku tj. kasno je za stimulaciju) a i naredni cu da odmaram, probacemo prirodno i probacu neke cajeve. Pa cemo nastaviti sa klomifenom ako ne uspemo...

Zvoncice, samo napred! Mora tako da boli, mene je isto bolelo, ali to se izdrzi. Samo lezi i miruj, uzivKaj dok ne prodje. To se spremaju folikuli da pucaju, zbog Pregnyla se vise oseca bol... Jedva cekam da nam javis lepe rezultate! Ljub

Zzvoncica -> RE: Klomifen (13.1.2011 13:17:36)

Maki...[sm=smiley31.gif] i ja se iskreno nadam "najboljem".... Svega su me postedeli, ne radim, kuci sam, mm se oko svega brine.... ja uzivam....

Skopska -> RE: Klomifen (13.1.2011 13:19:49)

Zzvoncica , to te boli jer pucaju folikule. sad ti je najveca plodnost, pa muckaj [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Onda kad puknu bol ce prestati. zelim ti srecu ovaj ciklus

Zzvoncica -> RE: Klomifen (13.1.2011 13:23:20)

Joooj, hvala vam puno drage moje... stvarno ste sjajna podrska !!!!! Skopska, muckali smo dve veceri za redom, sinoc pauzirali, a veceras u nove radne pobede [sm=bravo.gif] pa ako nista drugo, bar smo se lepo zabavili i ismejali mojim podignutim nogama uza zid....[sm=jezicek.gif]

nina26 -> RE: Klomifen (13.1.2011 16:31:24)

Da vam javim da sam dobila [sm=hudicek1.gif]danas i demo na klomifen 23/eg 01 2011 i ako bog dragi da da prvo bude folikula kao prosli mjesec i da sve bude u redu.....hvala vam na svemu sto mi pomazete psihicki nina posebno,maki se nejavlja neznam sta je s njom znam da je i ona dobila[sm=hudicek1.gif] ovaj mjesec al dalje neznam nista....

Caja2, darling show must go on [sm=smiley31.gif]
Idemo u nove pobede[sm=bravo.gif]
Tu smo da pomognemo jedni drugima, ko koliko moze i kad moze [sm=smiley1.gif]
Maki, dize noge u vis, pa se zato ne javlja [sm=smiley36.gif]
Sto tako kasno kreces sa klomifenom, ja sam ga uzimala od 2 dana? Da probas i ti, sta mislis,ne moze da ti skodi?

nina26 -> RE: Klomifen (13.1.2011 16:33:16)

Joooj, hvala vam puno drage moje... stvarno ste sjajna podrska !!!!! Skopska, muckali smo dve veceri za redom, sinoc pauzirali, a veceras u nove radne pobede [sm=bravo.gif] pa ako nista drugo, bar smo se lepo zabavili i ismejali mojim podignutim nogama uza zid....[sm=jezicek.gif]

Zzvoncie, navijamo da se isplatila gimnastika[sm=bravo.gif]

Zzvoncica -> RE: Klomifen (13.1.2011 23:21:43)

Resila sam da u Novu Pravoslavnu udjem u "sveca polozaju".... Ispratili smo goste, fin neki narod, shvatili su da je "vreme"....[sm=jezicek.gif], sad odoh pod tus, pa polako... [sm=bravo.gif]I da ne zaboravim Srecna Nova Pravoslavna 2011....

Zzvoncica -> RE: Klomifen (14.1.2011 12:12:47)

Izgleda da sam ja prva od jutros ovde... Malo ste mi se uspavale koleginice "klomifenke"[sm=smiley36.gif] Slavilo se to sinoc... Ja samo da "popisem simptome" radi boljeg pracenja situacije... Juce sam primila Pregnyl od 1500, onaj jak pritisak u stomaku i ledjima je sinoc u neko doba popustio... Mi "muckali"... Pa cemo danas da pauziramo, ako mm ne odluci drugacije, posto sam ja uvek Za....[sm=jezicek.gif] Javljajte se kako ste.... Lakse je kad nas je vise....

nina26 -> RE: Klomifen (14.1.2011 12:24:47)

Izgleda da sam ja prva od jutros ovde... Malo ste mi se uspavale koleginice "klomifenke"[sm=smiley36.gif] Slavilo se to sinoc... Ja samo da "popisem simptome" radi boljeg pracenja situacije... Juce sam primila Pregnyl od 1500, onaj jak pritisak u stomaku i ledjima je sinoc u neko doba popustio... Mi "muckali"... Pa cemo danas da pauziramo, ako mm ne odluci drugacije, posto sam ja uvek Za....[sm=jezicek.gif] Javljajte se kako ste.... Lakse je kad nas je vise....

Ajde Zzvonvice, samo napred u pobede, pa ako se muz nesto necka [sm=kuza.gif] ti za njim [sm=smiley36.gif]
Ja nisam ovaj mesec na terapiji, ali vas pratim i naravno navijam[sm=bravo.gif]

Zzvoncica -> RE: Klomifen (14.1.2011 12:41:39)

Nina draga... Trckaram ja za njim, ali donekle ga i razumem... Kad stisnu problemi sa svih strana nije bas lako "opustiti se" i uzivati... No, ovog smo puta bili jako vredni, pa se valjda s pravom nadamo .... A ako ne... pa uvek ima onaj "sledeci mesec", zar ne?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>