nina26 -> RE: Klomifen (19.12.2010 12:13:29)
|
Maki bas sam ti lep i dug komentar napisala i nije mi prosla poruku, pa cu sad malo krace. Sto se tice prolaktina, ja sam koristila fantastican lek Norprolac, pa predlazem i tebi, u slucaju da moras jos uvek da koristis terapiju, i da nisi dobro podnosila brom. jer sam cula da mnoge devojke imaju nus pojave. I ja sam bila kod 1001 lekara, i svi su mi trazili prvo HSG bas iz razloga koje si ti navela. Malo je neozbiljno raditi insem, a pre toga ne proveriti jajovode, jer dzaba posle radis bilo sta. Nemoj da te brine sto su ti dali 2x Pregnil, meni je Dr rekao da je sasvim svejedno da li cu jednu ili dve, ali su mi pre inekc, trazili pod OBAVEZNO da uradim LH I E2 da bi se odredilo tacno kad cu primiti inekc. Da se ne ponavljam, vec sam pisala o tome u temi inseminacija pa pogledaj zasto je to bitno. Bolove koje si imala su sasvim normalni, zbog stimulacije, i inekc koje si primila. Ja nisam primila Pregnil, ali isto tako me je rasturao stomak. Zaboravila sam samo da li si ti radila insem ili ces tek raditi, ili idete prirodnim putem uz stimulaciju. Nadam se da sam ti bar malo pomogla,pitaj slobodno sta te jos zanima. Zelim ti brzo da [sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|