RE: Klomifen (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Verus -> RE: Klomifen (24.9.2010 13:44:34)

On se inace daje od dana 5-9...ne znam kako vama daju?

Ana RR -> RE: Klomifen (24.9.2010 13:47:50)

Ja sam pila od 3. dana.

sonyasha -> RE: Klomifen (24.9.2010 13:50:35)

Ja sam čitala da je od 5. Klomifen, a i Cyclo. Famozni peti dan [sm=smiley36.gif]

Verus -> RE: Klomifen (24.9.2010 14:08:45)

off topic: ana, tiker vam kaze married 3 godine 3 meseca 3 nedelje i dan!
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja sam pila od 3. dana.

Ana RR -> RE: Klomifen (24.9.2010 14:21:38)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] vidi stvarno!

Ana RR -> RE: Klomifen (24.9.2010 14:24:50)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja sam pila od 3. dana.

Dr mi je rekla da treba da imam M puna dva dana i od trećeg da počnem da pijem. M mi traje 5 dana.

Alexis79 -> RE: Klomifen (25.9.2010 0:11:26)

Zasto su toliko oprecna misljenja sto se tice klomifena?

Moj novi ginekolog se mnogo protivi uzimanju klomifena.

I kad sam mu rekla da sam ga vec pila kad smo radilu prvu inseminaciju samo je prevrnuo ocima  i pitao me koliko folikula sam imala.
A imala sam 5-6.
A onda se pitao kolika mi je bila materica.
E to nisam znala,ali znam da nisam mogla da sedim niti da piskim kako treba.
Rekao mi je da to znaci da ne valja i pomenuo neki drugi lek ,ako budemo opet radili inseminaciju.

Zzvoncica -> RE: Klomifen (25.9.2010 13:00:52)

Evo mene sa jos jednim "misljenjem"... mislim lekarskim, ne mojim... Ja odavno vise "ne mislim" [sm=smiley36.gif] Ja sam Klomifen uzimala od 2 dana ciklusa... Na "merenje" otisla 10 dc... A sta smo i da li smo ista "uradili" videcemo... Za sada se samo "vijamo" po kuci. Tj. ja njega vijam.. [sm=kuza.gif]

Zzvoncica -> RE: Klomifen (7.10.2010 22:18:22)

Cini mi se da sam ja jedina trenutno koja se bavi Klomifenom... :( Sve stoji i dalje u onoj najgoroj fazi iscekivanja... Pila sam Klomifen, folikuli bili odlicni, mm se pokazao... e sad... Cekamo... [sm=hudicek1.gif] ne bi trebala doci u toku sledece nedelje... A ja za razliku od proslog meseca niti razmisljam preterano, niti imam neke bitne simptome... Te nisam preterano optimisticna da smo uspeli... No, necemo prerano da dizemo ruke od Oktobra... Videcemo....

Parižankaa -> RE: Klomifen (10.10.2010 21:03:40)

Zzvončice,i ostale koje pijete klomifen,jedno pitanje-
zašto ne idete na sigurniju varijantu-IUI kad već pravite više folikula,a time i trošite rezerve jajnih ćelija?
Ovako IUI-jem bar zaobiđete jedan deo puta,i uvećate šanse...

andjelko -> RE: Klomifen (22.10.2010 10:22:18)

I ja sam ovaj mesec na klomifenu!Zvoncice nisi sama![sm=smiley36.gif]samo sam lenja da pisem o tome...Ovo mi je treci put kako sam na klomifenu.Inace sto se tice inseminacije meni je dr.rekla da ne smeju da mi rade zbog velike mogucnosti vanmatericne.Operisala sam tube pa kao ako ne uspem ovaj mesec,sledeci ce mo sa nekim inekcijama[sm=zmeden.gif]i ako ne uspemo idemo na vto.Imala sam dva folikula,primila pregnil i sad cekam...Ne bi trebala da dobijem sledece nedelje.Naravno jako se nadam![sm=smiley36.gif]Takva sam ti ja uvek se nadam[sm=duda.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley36.gif]Drage klomifenke punooooo srece vam zelim![sm=modricrtici.gif][sm=duda.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif]da vas je sto vise[sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif]

andjelko -> RE: Klomifen (26.10.2010 8:57:01)

Nazalost,ja dobila juce[sm=hudicek1.gif].Sta sad idemo dalje...Vremenom se naviknes i udje ti u krv da ustajes stalno kad padas.Sad ce mi dati neke inekcije ,kao nesto jace od klomifena.Sutra cu da vidim o cemu se radi.Poz za sve devojke!!!!

sonyasha -> RE: Klomifen (26.10.2010 10:19:38)

Nemoj da si tužna, idemo dalje, tu smo da se međusobno bodrimo!!! Doćiće i nama naše [sm=duda.gif]
Znaš kako kažu, nismo jaki onoliko koliko možemo da udarimo nego koliko možemo udaraca da izdržimo!
Nikada nisam želela da se testiram po ovom pitanju, ali htele ne htele mi smo ovde na velikom testu!
Već za par dana u nove pobede! [sm=smiley31.gif]

micci -> RE: Klomifen (22.11.2010 0:04:58)

Cao svima!Gde ste sve nestale?pije li jos ko ovaj klomifen?

Ana RR -> RE: Klomifen (23.11.2010 14:03:20)

Ćao, micci!
Ja sam prošli mesec bila na klomifenu, odličnu reakciju sam imala, ali na žalost nismo uspeli da napravimo bebu.
Jesi li ti na stimulaciji?

micci -> RE: Klomifen (24.11.2010 0:05:26)

nisam jos.....krajem decembra-pocetkom januara pcinjem sa stimulacijom[sm=zmeden.gif].a jesi li prvi put bila na klomifenu?ovaj mesec sta se desava,pijes li ga ?[sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Klomifen (24.11.2010 10:57:20)

Prvi put sam pila klomifen u februaru prošle godine i tada smo uspeli da zatrudnimo. Na žalost, imala sam spontani.

Trebala sam i ovaj ciklus da pratim folikule jer klomifen ima produženo dejstvo, međutim nisam išla kod dr. Spermogram mm se pogoršao, smatrala sam da nema nikakvog smisla da idem na folikulometriju kada nema teorije da će se išta desiti.

ica82 -> RE: Klomifen (24.11.2010 15:31:15)

Pozdrav devojke,
ja sam ovog meseca pila klomifen od 3 do 7 dana, 2x1, danas sam isla na uz i rezultati su: endometrijum 9mm, DO folikul 14,13 i 12, a LO manji folikuli 8, 9. Inace je 10dc.
Da li bi mogla neka koja se u ovo razume da mi kaze svoje misljenje i sta mislite da li ce me zakaciti ovulacija za vikend, u petak idem ponovo, pa cu pitati posto ne rade vikendom u tom slucaju bih otisla negde privatno da uradim inseminaciju.

Ana RR -> RE: Klomifen (24.11.2010 17:09:39)

Ico, ne mora da znači da će te zakačiti vikend..
Folikul bi trebalo da raste po 2mm dnevno, a jako je bitno da se sačeka da oni budu potpuno zreli pa tek onda da se da pregnil.
Moja dr mi prvo uradi UZ, pa mi pogleda grlić, pa uzme plodnu sluz da pogleda pod mikroskopom, baš gleda da se svi faktori poklope.. 

micci -> RE: Klomifen (24.11.2010 22:00:21)

ico navijamo da uspe iz prve [sm=bravo.gif]

ica82 -> RE: Klomifen (24.11.2010 22:55:17)

Hvala mici, nadam se da cu uspeti da zaobidjem vikend bas mi je frka zbog toga

emilija_ -> RE: Klomifen (3.12.2010 22:08:49)

I ja vam se pridruzujem! Valjda ce mi ovi dani iscekivanja brze proci... Danas sam isla kod doc. (11 dan od men.), klomifen od drugog dana ciklusa, dve tablete... Danas folikuli i desni i levi jajnik po jedan i oba ista 18mm. Endomet. 11mm i sve super... Tako kaze doc. Danas je nulti dan, sutra puno truda, pa u nedelju pauza i ponedeljak opet akcija. Doktor mi je rekao da je sve super i da bi trebalo da uspe omah prvi mesec, ali ako ne onda drugi... Zasto ako je sve super, ne bi uspeli sada? 

micci -> RE: Klomifen (4.12.2010 13:51:34)

super emilija [sm=smiley1.gif] navijamo da uspes iz prve!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].

Bubamarac -> RE: Klomifen (4.12.2010 18:38:40)

devojke, imam jedno "glupo" pitanje

ovog meseca sam krenula sa Klomifenom. Od 3dc pila 2x1. Krenula na folikulometriju i 8dc vodeci folikul je bio 12mm (drugi 10mm). 11dc ga vec nije bilo.

"glupo "pitanje glasi: da li je taj folikul morao da pukne, nesto mi je rano da je to 9dc ili 10dc???

hvala unapred [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]

Ana RR -> RE: Klomifen (4.12.2010 18:50:04)

Koliko ja znam, nije mogao da pukne, verovatno je posustao, tj. nije nastavio da se razvija.
Šta je sa ostalim folikulima? Jel ih ima još?

Kod mene su samo iskakali [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>