Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 23.4.2011 18:02:13
|
|
|
|
jelenadunja
|
e da i u Hrvatskoj pre dve godine
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 23.4.2011 20:44:24
|
|
|
|
New Mom
|
BiH (Tuzla, ako se računa, tu sam živela, plus Bijeljina, Brčko, Banja Luka) Hrvatska (Zadar i Mali Lošinj, ali sam bila mala kad se tamo letovalo) Crna Gora (uzduž i popreko, da ne nabrajam) Makedonija (Skopje) Grčka (Solun, Paralia, Atina, Nei Pori, i sva velika mesta na Kritu) Bugarska (Nesebar) Mađarska (Budimpešta, Sentandreja, Segedin) Austrija (Beč) Engleska (London, Oxford) U planu je Kipar (Pafos) na leto. Puno toga ne ostvarenog još, na moju žalost.
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 23.4.2011 20:51:22
|
|
|
|
majathegreat
|
1. Mađarska 2. Austrija 3. Nemačka 4. Danska 5. Švedska 6. Holandija 7. Belgija 8. Luksemburg 9. Francuska 10. Italija 11. Grčka 12. Slovenija 13. Hrvatska 14. BiH 15. Makedonija 16. Crna Gora Prošle godine smo hteli na Island, ali bebać se isprečio. To mi je baš želja, pa valjda ćemo uspeti jednom. A želim još svuda...
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 21.6.2011 14:52:03
|
|
|
|
soni
|
ja sam dosta putovala... cela bivsa Juga, Austrija, Nemacka, Italija, Francuska, Madjarska, Grcka, Norveska, Danska Nemacka je jako lepa i cista, u Italiju sam se razocarala... Od svih gradova najlepsi mi je bio Bec.. bas je dobar utisak ostavio na mene, onda Pariz... volela bih videti Spaniju... A cula sam da je Prag jedan od najlepsih gradova ... istina ili? Svasta videla i prosla, ali Beograd je Beograd.. NIje zato sto je nas ali moze se svrstati u najlepse gradove
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 21.6.2011 15:04:20
|
|
|
|
viking
|
E, dobro ste me podsetile da apdejtujem svoj spisak :) 1. Australija 2. Norveška 3. Finska 4. Oman 5. Emirati 6. Rusija 7. Luksemburg 8. Grčka 9. San Marino 10. Italija 11. Francuska 12. Nemačka 14. Poljska 15. Češka 16. Velika Britanija 17. Belgija 18. Slovenija 19. Tunis 20. Turska 21. Bugarska 22. MAđarska 23. Makedonija 24. Hrvatska 25. BiH 26. Slovačka 27. Austrija 28. Crna Gora 29. Holandija 30. Rumunija 31. Švajcarska 32. Švedska
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 21.6.2011 15:06:40
|
|
|
|
soni
|
ajooojj... svaka cast!!!!! blago tebi!!!!
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 21.6.2011 15:09:13
|
|
|
|
Klarita
|
Bugarska, Makedonija, Bosna, Grcka, Turska, Spanija, Italija, Francuska Sledece godine, Boze zdravlje, volele bih da posetim Bec i Prag...to mi je velika zelja.
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 21.6.2011 16:42:23
|
|
|
|
azdajica75
|
1.Rusija-Moskva 2.Poljska-Varšava 3.Grčka-Krit(Retimno) 4.Nemačka-Frankfurt 5.Austrija-Beč 6.Italija-Venecija,Verona 7.Španija-Barselona 8.Rumunija-Temišvar 9.Francuska-Nica a od bivših republika BiH-Doboj,Modriča(mamina rodbina),Banja Luka;Hrvatska-Osijek,Zagreb;Slovenija-Bled,Ljubljana,Brežice(Čatež);CG primorje komplet. Gde mi se najviše dopada-definitivno Barsa,a za odmor Bled,oaza mira,tišine i odmor za sva čula!
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 21.6.2011 20:49:02
|
|
|
|
soni
|
Sta jos vredi posetiti ????
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 16.10.2011 18:19:37
|
|
|
|
Meisje
|
Soni,meni je velika zelja da vidim Norvesku,cak planiram uskoro! Inace ja sam bila u Rusiji,Moskva naravno,dva puta po mesec dana i mnogo mi se svidelo,jeste da su ljudi isti ko nasi ali je grad fenomenalan. Od letovanja sam bila u Grckoj,Tunisu,Spaniji. Jednom sam bila isto na odmoru u Sloveniji i svratila do Trsta. Od kad sam se preselila u Holandiju bila sam do Belgije i sve je dosta slicno. Planiram da posetim Majami uskoro,cak smo planirali letos ali smo zakasnili,mora da se ide do juna ili od oktobra pa nadalje,zbog vremena... Naravno,bila sam u Budimpesti,CG,HR,Makedonija,Bosna...
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 16.10.2011 20:38:47
|
|
|
|
GRGA
|
\\\ Bila sma u Bugarskoj-Budimpesta SLovacka-Bratislava (zelja mi je otici u Cesku,,inace nam je jednim delom poreklo odande..Baka mi je Cehinja,,ali nikada nisam bila)) Austrija-Bec Makedonija-Skoplje Crna Gora---izvinite ni ovo vise nije nasa zemlja! Italija-Vicenca,Verona,Venecija,Trst
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 16.10.2011 20:43:48
|
|
|
|
tijana86
|
Hrvatska , Makedonija , Crna Gora , Bugarska , Madjarska , Ceska , Slovacka , i to je za sada to !
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 16.10.2011 20:47:05
|
|
|
|
pippi29
|
Danska Austria Njemacka Svicarska Hrvatska BiH
< Poruku je uredio pippi29 -- 16.10.2011 20:48:01 >
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 1.1.2012 19:45:38
|
|
|
|
madre
|
austrija, rusija, turska, bugarska, grcka, malta, tunis, egipat, juzna africka republika, emirati - dubai i abu dabi, kuba, bahami, florida - miami i fort lauderdale, S.A.D. ( washington dc, new york, atlantic city, baltimor, anapolis...) sledece u planu imam tajland, meksiko, brazil... i naravno, spanija i francuska (pariz)
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 2.1.2012 1:00:16
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: soni ja sam dosta putovala... cela bivsa Juga, Austrija, Nemacka, Italija, Francuska, Madjarska, Grcka, Norveska, Danska Nemacka je jako lepa i cista, u Italiju sam se razocarala... Od svih gradova najlepsi mi je bio Bec.. bas je dobar utisak ostavio na mene, onda Pariz... volela bih videti Spaniju... A cula sam da je Prag jedan od najlepsih gradova ... istina ili? Svasta videla i prosla, ali Beograd je Beograd.. NIje zato sto je nas ali moze se svrstati u najlepse gradove Soni, meni je Prag najlepsi grad u kome sam bila u zivotu. Obavezno ti preporucujem Lep i pristupacan za nas dzep A od Spanije ja preporucujem Slamanku
< Poruku je uredio vukosava -- 2.1.2012 1:02:25 >
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 2.1.2012 1:06:54
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: vukosava kad si u SAD, posto je ogromno prostranstvo - 50 drzava: Vasington D.C, Vasington drzava (Sijetl), Ilonois (Cikago), Vikonsin, Indijana, Ohajo, Micigen, Pensilvanija, Zapadna Virdzinija, Teksas, Kentaki - dakle 11/50 bila sam jos u drzavi Njujork i Virdziniji dakle 13/50
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 2.1.2012 1:31:53
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: madre austrija, rusija, turska, bugarska, grcka, malta, tunis, egipat, juzna africka republika, emirati - dubai i abu dabi, kuba, bahami, florida - miami i fort lauderdale, S.A.D. ( washington dc, new york, atlantic city, baltimor, anapolis...) sledece u planu imam tajland, meksiko, brazil... i naravno, spanija i francuska (pariz) WOW madre, jako lepa kolekcija i uglavnom sve po mom ukusu:) Blago tebi:) Iskreno, volela bih dosta od ovoga da vidim ali finansije ne dozvoljavaju (Tursku, Grčku, Egipat, Bugarsku sam videla ali recimo Kuba, Bahami, Florida skupooooo:). Kako si uspela ako nije tajna?
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.1.2012 1:34:01 >
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 2.1.2012 10:07:16
|
|
|
|
Alexxa
|
Grčka (u njoj sam rođena), okolne zemlje izuzev Albanije, Mađarska, Italija, Španija, Francuska i moja omiljena Ukrajina i grad u kome bi želela da živim i ostarim Kijev.
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 2.1.2012 13:16:32
|
|
|
|
madre
|
dunja, kao student sam isla u ameriku na 5 meseci, work&travel program i tad sam obisla bahame i floridu (krstarenje). a na kubu sam isla porodicno pre par godina
< Poruku je uredio madre -- 2.1.2012 13:18:04 >
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 2.1.2012 13:26:26
|
|
|
|
dunja RR
|
A Južnoafrička Republika, kako si tamo otišla, živela si tamo ili?
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 2.1.2012 13:33:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Madre, još jedno pitanjce, pošto bi trebala uskoro za Dubai, jel su Dubai i Abudabi blizu (ja bih rekla da jesu ali...), i da li se isplati uopšte da obilazim Abudabi?
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 2.1.2012 13:35:03
|
|
|
|
madre
|
tamo mi je zivela tetka pa smo joj isli u posetu na nekih mesec dana. zapravo ona je zivela u botswani (gaberone), pa smo tom prilikom obisli i yohanesburg . znaci na spisku fali botswana
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 2.1.2012 13:37:16
|
|
|
|
madre
|
jesu blizu, ako imas priliku naravno da treba oba da obidjes, ali je dubai fenomenaaalan to je bio moj san! mora ti se svideti a je l ides tamo turisticki ili poslovno? koliko ostajes?
< Poruku je uredio madre -- 2.1.2012 13:42:43 >
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 2.1.2012 15:07:44
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: madre jesu blizu, ako imas priliku naravno da treba oba da obidjes, ali je dubai fenomenaaalan to je bio moj san! mora ti se svideti a je l ides tamo turisticki ili poslovno? koliko ostajes? Idem kod najbolje drugarice, ne znam još na koliko i kada, ali zove me odavno pa sam mislila da odem pre VTO, dogovaramo se. Ostala bi oko 10-ak dana, možda dve nedelje. Ona živi Dubaiu već 10 godina (radi kao stjuardesa) i veliki deo društva je bio kod nje, osim mene, pa je rekla da je rekla da je red da dođem. Ipak smo nas dve baš najbliže prijateljice iz perioda srednje škole. Udala se pre nekog vremena tako da moram da odem. Karte su sada povoljne u donosu na ranije, povratna je 360 eura.
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.1.2012 15:12:38 >
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 2.1.2012 15:08:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: madre znaci na spisku fali botswana
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVEPovodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?