Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 20.9.2014 7:16:32
|
|
|
|
Torbica
|
Amerika Madjarska Bugarska Grcka Turska Tunis Egipat Austrija
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 20.9.2014 10:11:13
|
|
|
|
branki*
|
nigde posebno za sad.. sve zemlje bivse jugoslavije,madjarska(budimpesta),bugarska(sofija,vidin),grcka(ova turisticka mesta,morska),turska(turisticki-kusadasi),nemacka(karben,frankfurt).
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 20.9.2014 10:17:31
|
|
|
|
Bibilib
|
Ove godine bas nigde...
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 20.9.2014 17:47:00
|
|
|
|
bubulence
|
zemlje bivse Jugoslavije se podrazumevaju, a uz to samo jos Madjarska, Grcka i Engleska... koja je predivna i sve samo ne kisovita zemlja... bar nije Liverpul... planiram i nadam se da cemo ove jeseni ovako trudni posetiti Prag ili Bec... bar na dva dana..
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 20.9.2014 17:51:05
|
|
|
|
doktorkakristal
|
madjarska holandija svica grcka makedonija
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 20.9.2014 17:59:07
|
|
|
|
mati
|
Bugarska Madjarska Grcka Svajcarska
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 20.9.2014 18:00:32
|
|
|
|
Maslacak15
|
Sve drzave SFRJ- Slovenija. Nemacka detaljno ( razume se ) holandija, belgija, francuska, spanija, italija, austrija, svajcarska, madjarska, ceska i slovacka ( samo prosla tako da ne znam da li se racuna), grcka, UK i USA. Zaboravih i Kanadu Bejah u Toronu nedelju dana kod tetke. Meni od velikih muzeja fali Prado iz Madrida inace smo odradili Luvr, Vatikanski, British museum london, Rijks u Amestardamu i Metropoliten u Njujorku. Dok smo bili bez dece mm i ja smo mnogo vie preferirali urbani turizam. Sa morem i plazama nemam nekog iskustva osim Jadrana, grcke i jednom Majorke. Ali nadoknadicemo narednih godina....
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 20.9.2014 18:07:10 >
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 20.9.2014 18:24:55
|
|
|
|
Torbica
|
Zaboravih Nemacku, Darmstad/Frankfurt, 5 dana.
< Poruku je uredio Torbica -- 20.9.2014 18:25:46 >
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 20.9.2014 19:25:27
|
|
|
|
anita
|
Madjarska Grcka Bugarska Turska
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 20.9.2014 19:48:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nedostaje mi moreee...ove godine samo nismo otisli i vec mi fali, neobicno se osecam. Godina ce mi proleteti bez oduska... Bar kad bismo otisli u Prag na ladno vopi!
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 8.11.2014 18:07:09
|
|
|
|
Mariya
|
Mađarska Austrija Nemačka Italija Monako Francuska Španija Portugalija Švajcarska Crna gora,Hrvatska,Slovenija. U sledećih nekoliko godina planiram letovanja u Turskoj, Grčkoj, Egiptu. San mi je još da odem u Australiju i Englesku.A ostale zemlje Evrope ćemo polako, kako devojčice budu rasle, da posećujemo zajedno.
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 22.11.2014 15:42:12
|
|
|
|
snezap
|
BiH, Ceska, Austrija
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 22.11.2014 19:03:30
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: New Mom BiH (Tuzla, ako se računa, tu sam živela, plus Bijeljina, Brčko, Banja Luka) Hrvatska (Zadar i Mali Lošinj, ali sam bila mala kad se tamo letovalo) Crna Gora (uzduž i popreko, da ne nabrajam) Makedonija (Skopje) Grčka (Solun, Paralia, Atina, Nei Pori, i sva velika mesta na Kritu) Bugarska (Nesebar) Mađarska (Budimpešta, Sentandreja, Segedin) Austrija (Beč) Engleska (London, Oxford) U planu je Kipar (Pafos) na leto. Puno toga ne ostvarenog još, na moju žalost. Up-date: Kipar (Pafos), Makedonija (Ohrid), Grcka (Kamena Vourla, sva mesta na Rodosu). A ako sve bude po planu, upoznacu u Sloveniju za malo jace od mesec dana.
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 19.10.2016 21:45:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Spanija Francuska Monako Madjarska Italija Grcka Hrvatska Makedonija Bosna Crna Gora
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 20.10.2016 9:04:12
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Spanija Francuska Monako Madjarska Italija Grcka Hrvatska Makedonija Bosna Crna Gora Sve isto sem Mađarske. Uvek nam propadnu planovi kad rešimo da idemo. Plus: Slovenija Nemačka Austrija Majorka
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 20.10.2016 9:29:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Izdvajam Kipar! Divan je. A san nam je da odemo tamo da zivimo.
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 20.10.2016 9:37:10
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ivana, a nama je san da odemo da živimo na Majorci. Savršenstvo. Mm je proputovao i Meksiko, i Kubu, Tajland i ne znam gde sve nije bio ali i on kaže da je Majorka predivna. Ko zna, možda kad budemo penzioneri
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 20.10.2016 9:47:07
|
|
|
|
gagana83
|
Bugarska (primorje i Sofija) Madjarska (Budimpesta, Segedin) BiH (Sarajevo, Mostar, Trebinje, Visegrad) Makedonija (Skoplje, Ohrid, Dojran) Hrvatska (Dubrovnik) Crna Gora (primorje) Grcka(Solun, Parga, Lefkada, Kefalonija, Zakintos, Tasos, Skopelos, Pelion, sva tri prsta Halkidikija, Amuljani...) Egipat (Kairo i Hurgada) Tunis (Sus, Port el Kantaui, grad Tunis...) Ja se drzim okruzenja uz par izleta do Afrike.
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 20.10.2016 10:34:54
|
|
|
|
Maraj
|
Mađarska- Segedin , Budimpešta Bosna- Sarajevo , Visegrad, Bijeljina Crna Gora - Budva Grcka - Solun, 3 puta Kasandra , Sitonija (Metamorfozis,Sarti); Krit Krf 2 puta Tasos Parga Lefkada Rodos Platamon Egipat - Hurgada i Kairo 2 puta Turska - Alanja Rusija - Volgograd Austrija - Beč Makedonija - Ohridsko jezero
< Poruku je uredio Maraj -- 20.10.2016 10:40:58 >
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 22.2.2018 18:20:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Spanija (Barselona, Lioret de mar i jos par manjih mesta ne secam se imana) Francuska Monako Madjarska (Segedin i jos dva mesta ) Italija ( Venecija, Verona, Lido di jesolo, Firenca) Grcka (Kavala, Stavros, Asprovalta, Nea Vrasna, Agia Triada, Nei Pori, Paralia, Olipic Beach, Solun, Uranopolis, Nea Roda, Jerisoa...) Hrvatska ( Split, Makarska..) Makedonija Bosna Crna Gora ( Citavo primorje i veci gradovi Niksic, Podgorica itd itd.) Austria (Bec)
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 22.2.2018 18:26:23
|
|
|
|
Srecko47E
|
Spisak je podugacak. Afrika je sledeca zelja.U narednom zivotu
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 28.2.2019 18:17:07
|
|
|
|
Sanidej
|
Nedostaju mi UK i Skandinavija da zaokruzim putesestvije po Evropi.
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 13.10.2019 9:48:19
|
|
|
|
flamingos
|
Austrija i Italija
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 13.10.2019 9:58:51
|
|
|
|
kamičak
|
U vecini zemalja zapadne i juzne Evrope. Volela bih da poset_im i zemlje van naseg kontinenta.
|
|
|
|
RE: Gde ste sve bili van nase Srbije? 11.12.2019 17:01:38
|
|
|
|
Slavkic
|
Spanija, Francuska
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVEPovodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?