Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Brzi kolač sa višnjama 11.7.2018 14:46:26
|
|
|
|
gagana83
|
Veselice, visnje uvaljas u griz? Tako nekako je i moja mama radila.
|
|
RE: Brzi kolač sa višnjama 11.7.2018 14:47:51
|
|
|
|
veselicaa
|
Da,ocedim,pa sipam griz,uvaljam ih i naredjam preko smese.Mislim da zbog griza ne padnu,vec budu po celom kolacu.
|
|
|
|
RE: Brzi kolač sa višnjama 11.7.2018 15:16:24
|
|
|
|
Rosita
|
Veselice, malko bas malko stisnem visnje i kupine, maline, jer su lake. Sljive sam koristila i pale su mi na dno. Teske su. Njih ne bi trebalo pritiskati.
|
|
RE: Brzi kolač sa višnjama 11.7.2018 15:20:38
|
|
|
|
veselicaa
|
Sljive kao i breskve samo naredjas,i breskve padaju.Ovaj kolac moze i sa breskvama.
< Poruku je uredio veselica RR -- 11.7.2018 15:22:09 >
|
|
|
|
RE: Brzi kolač sa višnjama 11.7.2018 15:22:42
|
|
|
|
Rosita
|
Da, znam. Mada sam imala neki recept sa mascu, meni je bio preukusan. Za breskve.
|
|
RE: Brzi kolač sa višnjama 11.7.2018 15:26:21
|
|
|
|
Maraj
|
Meni visnje ne padnu Mora se kolac malo zapeci. Bar 10-ak min. Onda izvadim kolac iz rerne i brzom brzinom nabacam visnje preko i vratim u rernu da se pece. Tako ne padnu na dno
|
|
|
|
RE: Brzi kolač sa višnjama 11.7.2018 15:32:43
|
|
|
|
veselicaa
|
Maraj i ja sam pre tako,sada ne samo griz stavim i bude super. Rosi umesto ulja sigurno ide mast.
|
|
|
|
RE: Brzi kolač sa višnjama 18.9.2018 10:48:06
|
|
|
|
Duškić
|
Ovo nam je jedan od omiljenih kolaca. I za decu i za goste.
|
|
|
|
RE: Brzi kolač sa višnjama 18.9.2018 10:58:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Da li ovaj kolač može sa malinama? Upravo sam se spremila da pravim sa malinama, ali po jednom drugom recetu, belanca idu odozgore kao šam, ali mi ovo deluje brže :) Ili ipak ne može, jer su maline gnjecave?
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.9.2018 10:59:21 >
|
|
RE: Brzi kolač sa višnjama 18.9.2018 11:04:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Može Suzi, biće ok.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Brzi kolač sa višnjama 18.9.2018 12:31:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja spremam i sa malinama i sa visnjama.
|
|
RE: Brzi kolač sa višnjama 18.9.2018 12:38:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Ovaj drugi recept što imam mi deluje lepše i ukusnije, za opciju sa malinama. Ovaj u temije lakši i brži, to mu je prednost, Još se dvoumim :)
|
|
RE: Brzi kolač sa višnjama 18.9.2018 12:40:17
|
|
|
|
dunja RR
|
A imam i višnje i borovnice, domaće, pa ću svakako isprobati i prvu varijantu, za koji dan. Bitno je da mi je stigao novi mikser
|
|
RE: Brzi kolač sa višnjama 22.10.2022 22:42:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Upravo sam napravila ovaj kolač, samo po mom receptu idu 2 jaja, i 16 kašika brašna, umesto mleka ide jogurt, ostalo sve isto kao u Vikinom receptu. I stavila sam 6 kašika kokosovog šećera, 6 običnog. Celu masu sam stavila odjednom u pleh, umesto višanja, stavila maline. Pekla sam malopre gibanicu, pa dok se ona pekla, smućkala sam ovaj kolač, taman da iskoristim toplu rernu. Čekam da izađe iz rerne, još par minuta :D IZVORNA PORUKA: Vika 3 jaja 12 kašika ulja 12 kašika šećera 12 kašika mleka 15 kašika brašna 1 prašak za pecivo višnje(oko 500 gr) malo šećera u prahu Umutiti jaja, dodati šećer, ulje, mleko, pa smanjiti brzinu miksera i dodati brašno i prašak za pecivo. Polovinu sipati u podmazani pleh i na 180°C peći destak minuta, pa izvaditi, poređati višnje i preliti drugom polovinom smese i dopeći dok ne porumeni. Posuti sa malo šećera u prahu
< Poruku je uredio dunja RR -- 22.10.2022 22:43:24 >
|
|
RE: Brzi kolač sa višnjama 24.10.2022 11:05:16
|
|
|
|
nata11
|
Pravim stalno i uvek je fenomenalan.
|
RE: Brzi kolač sa višnjama 24.10.2022 12:06:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Moja deca pojela ceo pleh pola dana, tako da danas pravim opet, staviću sada i maline i borovnice.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.