Olja28 -> RE: Prvi simptomi porođaja (18.10.2016 21:11:29)
|
Pozdrav trudnice i mame [sm=smiley1.gif] Čitam sada zadnje postove, a i ja imam sličnu situaciju. Sinoć oko 20h sam počela da osjećam kontrakcije bez bolova, prvo na 10 min pa na 7 pa na 6... Onda ponovo 10, pa 6, pa se smiri i tako stalno, a bebać takođe unutra pravio žurku [sm=duda.gif] Danas sam išla na CTG, u roku od 10 minuta 6 kontrakcija, onih velikih. Sestra kad je vidjela, uspaničila se prilično i kaže mi da će me doktorica vjerovatno odmah poslati u bolnicu. Odem kod doktorice, ona mi uradi pregled i konstatuje da nisam još otvorena i da ne trebam ići jer su to samo pripremne, i ako sutra ne krene, da se prekosutra ujutru javim u bolnicu, pošto će tad biti već sedmi dan preko termina. Mada ja sad ne znam šta da radim, jer kontrakcije nastavljaju istim, ponekad i jačim intenzitetom i nije mi jasno kako me ostavila do prekosutra. Malo me sad već i donji dio boli, u vaginalnom predjelu osjećam kao neku nadraženost [sm=smiley13.gif] Razmišljam da idem sutra u bolnicu, ne znam je li za bebu opasno da se baš ovoliko steže materica stalno?[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]
|
|
|
|