Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 21.8.2012 10:27:40
|
|
|
|
Olga75
|
devojke, NEGA MLECNIH ZUBA
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 21.8.2012 10:28:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Sorry, mi "nahranile" decu, pa prešle na pranje zuba
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 21.8.2012 10:29:25
|
|
|
|
Anoniman
|
neka deca jedu pastu nakon druge godine izvini Olga
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 21.8.2012 10:31:11
|
|
|
|
Modessty
|
i mi nismo bili kod zubara. Rešila sam da ga sa dedom vodim kod njegove prijateljice zubarke kući. Čisto da mu virne u usta imate li neku ideju kako da naviknem dete da pije mleko iz šolje a ne iz flašice?
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 21.8.2012 10:31:37
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Sorry, mi "nahranile" decu, pa prešle na pranje zuba
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 21.8.2012 10:32:42
|
|
|
|
minavb
|
Ajde da kopiramo postove da poštedimo Olgicu Hoće svaka svoj ili neko sve?
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 21.8.2012 10:33:29
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Modessty imate li neku ideju kako da naviknem dete da pije mleko iz šolje a ne iz flašice?
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 21.8.2012 10:36:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Modessty pogledaj temu Iz čega dete pije vodu... Tamo sigurno ima predloga
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 21.8.2012 10:52:47
|
|
|
|
Modessty
|
pogledaću. hvala. nama ipak treba neki način da ga "prevarimo". kao što mu podmećemo jaja i šunku u sendviče
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 21.8.2012 11:03:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Mod, ja sam svojevremeno, kad sam rekla sebi da je velik za flašicu (imao je 2,5 god) smislila priču o dečaku Joci koji je pio stalno mleko iz flašice, pa su mu se pokvarili zubi. Onda je usledila priča o lekovima, o dobroj zubarki koja je pomogla ali je bilo kasno pošto zubi više nikad nisu bili lepi i beli, i naravno, to sam potkrepila fotkama sa neta. Prvi dan je malo kenjkao, sutradan je on meni ispričao priču, i posle par dana flašica je pala u zaborav. Da napomenem samo da je on pio mleko i noću, budio se svaki čas, samo zato sam smatrala da ne sme više da koristi flašicu, da je pio samo ujutru recimo, tolerisala bih do 3. godine.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 21.8.2012 11:12:38
|
|
|
|
Modessty
|
Nedjo hvala! mislim da ću mu i ja tako nešto ispričati. ALi mi imamo primer pored nas. Sin našeg druga ima crne zube zbog toga što je noću pio sok. Valjda će to pomoći. Reci mi samo, da li i dalje pije mleko?
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 21.8.2012 11:13:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Da. Jedno vreme je pio mnogo manje, ali sam forsirala jogurt, kiselo mleko i sir, sad pije iz svog tetrapaka, direkt
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 22.8.2012 10:23:47
|
|
|
|
Modessty
|
sinoć sam ga ubedjivala da pije mleko iz šolje kao veliki dečko a ne iz flašice kao beba. Nije hteo. Tražio je flašicu i popio pola . Nije hteo sve. Mnogo mu se spavalo i bio je sav kenjkav. Večeras ću probati ponovo
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 22.8.2012 10:41:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Polako Mod, nije to mala stvar, pogotovo za decu koja baš vole flašicu. Strpljenja, i doći će sve na svoje
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 10.9.2012 22:21:37
|
|
|
|
Figaro88
|
Andrea je napokon pocela da prihvata neke nove stvari,jela je krem corbicu od pecuraka,svidela joj se,jela je pasulj kod mog tate juce,jela je sataras,papriku,palentu,purenjake.I ako je opet to sto pojede kolicinski jako malo i nedovoljno bar hoce da proba-prvo pomirise,pa lizne,pa ako joj se svidi stavi u usta e onda ili jede ili pljune....Juce je doruckovala jedan paradaiz i pola solje mleka,rucala kod mog tate pola kutlace pasulja i salate i vecerala plazmu i mlekce.To je super i puno vise nego do pre par dana
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 10.9.2012 23:59:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
V pije bas mnogo jogurta, ne znam da li je preterano ali mislim da bi bio u stanju i litar dnevno da popije
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 11.9.2012 0:06:46
|
|
|
|
Figaro88
|
To radi i Andrea,to je jedina stvar koju mi uvek sama trazi.Kad treba da ide na spavanje ne trazi mleko nego ponese jogurt i popije
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 11.9.2012 8:23:04
|
|
|
|
minavb
|
Vanja za dorucak jede tost sa puterom i medom, kremom, zdenkom, wassa dvopek, fun & fit pahuljice, lino kuglice, djevrek sa slaninom, hleb i kifle integralne stanglice ili stapice s abelim lukom. Od voca jede jabuke, kruske, dinju, lubenicu, bananu. Za rucak jede sve, osim sto izbegavamo bolonjeze zbog kiseline a za veceru jede pudinge sa pahuljicama, lino, ili mu ja mesim rolnice, kiflice, palacinke. Obozava norveske rolnice, pa ih mesim bar jednom nedeljno. Ne jede jaja, suhomesnato, pastete, virsle, kackavalj, sveze povrce, kiselo voce.... jogurt voli a mleko pije samo pred spavanje.
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 11.9.2012 8:26:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Šta su norveške rolnice?
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 11.9.2012 8:32:17
|
|
|
|
minavb
|
norveske rolnice
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 13.9.2012 21:40:20
|
|
|
|
Anoniman
|
210ml ad mleka D: hleb, pršut, paprika U: brskva, šljiva sa grizom i ječmom R: čorbica: grašak, šargarpa, piletina, krompir V: pa biće ili kifla, ili griz jer sutra Luka slavi rođus, pa planiram Marku da napravim imitaciju tortice od griza, a ako ne bude to hteo, dobiće kiflu 210ml ad mleka
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 13.9.2012 21:55:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moje dete danas kaze mama ja bih da rucam.... i pojede citavu ciniju graska s mesom! Ovo je za vecinu normalna situacija, ali ja nisam mogla da dodjem sebi!!!! Naj srecnija na svetu Jer inace se borimo oko rucka, redovna dernjava neeeeeee, necuuuuuu...aaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 13.9.2012 21:57:11
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 14.9.2012 0:08:38
|
|
|
|
Yula
|
Klinci su cudo. Moj brat nikada nije bio gladan i uvek kada mu kazemo da je vreme da jede od kaze: "Ja sam jeoooo!", na pitanje kada, on kaze: "Pa juceeee!" Uopste nije kapirao zasto mora svaki dan da se jede.
|
|
RE: Ishrana dece starije od dve godine 14.9.2012 9:52:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa i moju Taru kad pitas jesi li gladna Nikad nije rekla jesam , mozda je 2-3 puta rekla da je gladna... Ali mnogo o kulturi ishrane je naucila u vrticu...o hvala mu sto postoji, letos je bila zurka sa njom oko vijanja da pojede nesto
|
|
|
Anketa
Trudnoca i prevaraPansophiaAko bi vam muz u toku trudnoce saopstio da ima sex sa drugom zenom, da li biste prekinule trudnocu ili biste ostavile njega?Prekinula bih trudnocu i njega bih ostavila (
9%)
Nastavila bih trudnocu, a njega bih ostavila (
79%)
Ostala bih u braku i nastavila trudnocu (
12%)
Ukupan broj glasova: 92Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!