Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 21.2.2011 20:45:00
|
|
|
|
Brana
|
Ja sam savrsena zena jer sam mnogima pomogla u zivotu kada im je bilo presudno. Ja sam savrsena zena jer sam postala majka. Ja sam savrsena zena jer sam osecajna,humana,strastvena,romantina,drska kada treba,nezna,nasmejana,humoristicna,ozbiljna,pozrtvovana... Ja sam savrsena zena jer obozavam svog muza,maximalno sam mu verna i uvek za njega kada mu zatrebam,i mojoj porodici i prijateljima. Ja sam savrsena zena jer umem da saslusam kada treba i dam savet. Ja sam savrsena jer sam mm savrsena. Ja sam savrsena jer imam oci,nos,ruke,noge i glavu,sve mi je Bog dao. Ja sam savrsena jer umem da volim,da pruzam,da dajem,pomazem,menjam uloge za sve kada treba i imam pamet. Bogami sta sve napisah gordost na nivou.
< Poruku je uredio Brana -- 21.2.2011 20:52:16 >
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 21.2.2011 20:49:18
|
|
|
|
Pretty78
|
Ja sam savršena žena jer sam milion puta u životu savršeno ispravno postupila Ja sam savršena žena jer sam milion puta u životu donela pravu odluku
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 21.2.2011 21:04:54
|
|
|
|
majax3
|
BubaMiro tema ti je odlična, vidim da neke ni ovde nisu u stanju sebi da priznaju da su savršene, sve mi to ne radimo često ili uopšte a trebale bi! Zato ću ja bogami iskoristiti ovu priliku. Ja sam savršena žena jer mm pomažem u poslu i vodim računa o onome što on ne stiže! Ja sam savršena majka uskoro po treći put, a nikad ne dižem ton na decu, a une su uspešne i vaspitane. Ja sam savršena žena jer kuvam najlepše što umem za svoju porodicu! Ja sam savršena žena jer mm barem jednom na dan kaže :"Ženo, šta bih ja bez tebe"
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 0:12:33
|
|
|
|
liliana
|
ja sam savršena jer sam savršeno savršena!!!!!!!!
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 0:13:40
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: liliana ja sam savršena jer sam savršeno savršena!!!!!!!! Pametnoo! A ja se raspisala a trebala sam samo reci da sam savrsena jer nemam mane!
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 0:17:19
|
|
|
|
liliana
|
Pa, mislim...
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 0:18:35
|
|
|
|
zoća
|
savršeno je u nesavršenom IZVORNA PORUKA: Tash Ja sam savršena žena jer ne mislim sam savršena i ne težim tome.
< Poruku je uredio zoća -- 22.2.2011 0:19:00 >
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 0:20:54
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: zoća savršeno je u nesavršenom IZVORNA PORUKA: Tash Ja sam savršena žena jer ne mislim sam savršena i ne težim tome. slazem se savrseno je ono ne savrseno sto tezi ka savrsenom a ima mane....
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 0:49:25
|
|
|
|
liliana
|
E, aj sad!!!
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 0:50:18
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: liliana E, aj sad!!! jbg moramo da se tesimo
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 8:20:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja sam za sebe savrsena jer nikad ne mislim negativno, uvek sam puna pozitivne energije, cak i kad mi je najteze.
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 9:43:19
|
|
|
|
Lu
|
Za mene savršenstvo ne postoji...bar ne među nama smrtnicima. Čak ni ono biće koje volim najviše na svijetu nije savršeno, a kamoli ja. Mislim da je riječ savršenstvo...nestvarna
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 12:05:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja sam savrseno nesavrsena!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 16:39:16
|
|
|
|
bebać
|
Nisam savršena...prije bi rekla teška žena i jako zahtjevna savršenstvo ne postoji,ni u kom smislu
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 16:41:36
|
|
|
|
liliana
|
bEBAĆ. KAK NE POSTOJI???? Pa "vidi " mene!!!! (Veluika slova je Tina uključila-sorry!)
|
|
[Obrisana poruka] 22.2.2011 18:08:37
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 18:10:12
|
|
|
|
indy_25
|
Ja sam savrsena zena zato sto sam upravo napravila paellu i dagnje na buzari a to sam napravila jer docekujem svekra i svekrvu na vecericu
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 18:12:02
|
|
|
|
choopa choops
|
Evo pokusavam da se sjetim u cemu sam ja to savrsena, ali ne ide
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 18:14:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Choopa , ti si savršena lizalica jer živiš u gradu kojeg ja obožavam . Eto .
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 18:15:08
|
|
|
|
jabudic
|
Ja uopste nisam savrsena zena...
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 18:19:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Hm , ima žena koje baš ne umeju da se igraju .
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 18:19:34
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Choopa , ti si savršena lizalica jer živiš u gradu kojeg ja obožavam . Eto . Ajde bar nesto Zapravo, ja sam savrsena upravo zato jer iako znam da sam nesavrsena, ja se ne nerviram zbog toga, vec se ponasam kao da sam 100% savrsena I savrseno komplikovano objasnjavam stvari
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 18:23:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Savršeni naklon tome . Naravno da ili niko nije savršen , ili su svi presavršeni , zavisi od toga kako gledamo na svet , a JA sam savršena jer umem da se igram , iako mi je 30 godina .
|
|
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 18:27:08
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja sam savrsena jer uskoro punim 30 godina, a to je okrugao, savrsen broj!
|
|
RE: Ja sam savršena žena ! 22.2.2011 18:28:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam savrsena jer sam operisala tumor. ja sam savrsena jer sam rodila dete, moju pahuljicu ja sam savrsena zena, jer sam uvek vesela i borac.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?