Anoniman -> Ja sam savršena žena ! (21.2.2011 12:24:08)
|
Došla sam na ideju da otvorim ovu temu gledajući jednu emisiju na TV -u , čiji je cilj podizanje samopouzdanja , ponovno "zaljubljivanje" u sebe i vraćenje osmeha na lice . Žene , koje imaju manjak samopouzdanja trebale su da napišu na papir sve one dobre strane svoje ličnosti , svoja umeća i dostignuća , na koja su potpuno zaboravile , usled konstantnog sagledavanja samo svojih loših strana (nezadovoljne izgledom , statusom u društvu , materijalnim stanjem , emotivnim statusom i drugim ) . Dakle , u mom viđenju , poenta priče , a i ove teme , jeste da , kao nekad davno u Kviskoteci ubedim Olivera Mlakara [sm=smiley36.gif] da sam baš JA ta savršena žena , a ne osoba A i C (one su pratilje [sm=smiley36.gif] . Umesto Mlakara , ja sam zamislila neviđeno dobrog frajera i bez problema počela da ga ubeđujem [sm=smiley36.gif] Dozvoljeno je , a i poželjno , da napišete svoje "ja sam savršena žena zato što ..." više puta , pa da posle lepo isčitate šta ste napisale o sebi . I da se divite ! [sm=smiley1.gif] Probudimo sve svoje vrline , zavolimo sebe i budimo najsavršenije žene na svetu !
|
|
|
|