|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moda za trudnice
9.6.2010 10:42:16   
marija32
Obe ti super stoje, obozavam kad vidim trudnicu cicuuser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 401
9.6.2010 10:44:21   
Anoniman
Meni je isto lepša tunika, mada je lepa i prva varijanta...meni je u petak isto 10 god mature, al male...ima li neka tema gde kukamo što nemamo šta da obučemouser posted image

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 402
9.6.2010 10:45:56   
marija32
IZVORNA PORUKA: Nedja

...ima li neka tema gde kukamo što nemamo šta da obučemouser posted image

user posted image user posted image user posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 403
9.6.2010 10:53:33   
Anoniman
Sneža je još davno otvorila temu NEMAM ŠTA DA OBUČEM, ali Google ne izbacuje. Aj je nađemo. Može biti ili u Naša svakodnevnica, ili u Moda, ili u Razgovori o svemu i svačemu. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 404
9.6.2010 10:58:54   
Jeca*
KLIK
user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 405
9.6.2010 11:56:16   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: viking RR

Super su ove dve haljinice, bolje od onih crno-belih kombinacija. Koju god da izabereš, nećeš pogrešiti!

Slažem se.user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 406
9.6.2010 13:42:31   
isidora88
taske pod onim da nije skupo sam mislila na pristojne cene,ne bih da bacam po 5ooo na farke,u enci menci-ju sam videla neke farke za 10500 user posted image te pare ni luda ne bih dala.
znaci nesto jeftinije mi treba,pogledacu tu gde si rekla pa se nadam da cu naci nesto.cini mi se da sam u dunavskoj bila u tom butiku i da imaju jako seljacke stvari,kao da smo u 15 veku user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 407
9.6.2010 14:19:40   
Anoniman
Da, ni meni se većinom ne sviđaju stvari, ali sam farke kupila tamo, i imali su super crne trudničke pantalone, baš su mi se sviđale, ali mi ne trebaju, a koštaju oko 2500din. 

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 408
12.7.2010 13:02:32   
Anoniman
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Poruku je uredio Rada T. -- 12.7.2010 13:17:31 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 409
14.7.2010 11:21:48   
Anoniman
Kupila sam danas dve majce (crnu i belu) u "Skoro pa džabe", u onoj ulici što vodi na glavni ulaz Štranda (jel Fruškogorska? user posted image )  za 250din...

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 410
14.7.2010 11:24:22   
Jeca*

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 411
14.7.2010 11:38:35   
nala
Sto kod nas nema takva radnja? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 412
14.7.2010 11:48:56   
Anoniman
Koliko znam, to je roba skinuta s carine. Ima jako puno užasne robe, prnje, ali kada roba stigne, taj dan, ima zaista lepih komada. 

(odgovor članu nala)
  Direktna veza do poruke: 413
14.7.2010 11:50:20   
Nensi*
Ovako nesto meni treba,da pokrijem moju stomacinu
Prelepa je...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 414
14.7.2010 11:52:47   
Anoniman
Ne znam dal imate u BG lanac radnji... "Skoro pa džabe"... "Džab-džabe"... 

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 415
14.7.2010 11:53:50   
Nensi*
Ja nisam nigde videla user posted image
Poludecu,nemam sta da obucem user posted image sve majice su mi do pola stomaka user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 416
14.7.2010 11:57:01   
Anoniman
Ja sam u toj "baš džabe" radnji kupila dve prelepe bluze za po 400 din , jako lepo izgledaju i prelepe su za trudnice . Ček da stavim bar jednu sliku :
user posted image

A druga nije baš ovoliko šarena , malo je mirnija - tamno ljubičasta u kombinaciji sa braon , slikaću se ovih dana pa vam pokazati kako stoje .U pravu je Taša , ima prnjica , a ima i jako lepih stvari za male pare , samo trebaš da budeš strpljiv i "bunariš" user posted image

< Poruku je uredio BubaMira -- 14.7.2010 11:58:40 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 417
14.7.2010 12:00:07   
nala
Nensi, u BG je bila slicna radnja u bulevaru, tu negde preko puta Tasa kod BG-elektronika (mislim da se tako zove), a to je u jednom pasazu. Uvek su imali super stari za male pare. Doduse ne bas za tako male za koje je Tasha nasla ali jeftinije nego na drugim mestima. To je jedina radnja za koju znam da je jeftinija od ostalih a ima pristojnih stvari. Izlog joj se nalazi na jednoj od zgrada u bulevaru, koliko se secam. Ali iskreno, ima 1,5 god. od kad sam tamo bila poslednji put, tako da ne znam da li jos uvek postoji. user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 418
14.7.2010 12:05:48   
Anoniman
Našla sam ja sada još svašta nešto tamo, i neke haljinice za 400din, tunike za 350... iskreno, imala sam kod sebe 500din, i jako mi je bilo vruće, tako da su majce na bratele prevagnule. 

(odgovor članu nala)
  Direktna veza do poruke: 419
14.7.2010 12:08:52   
lothroniell
Tashke di je to? Jel tamo preko puta Dnevnika? user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 420
14.7.2010 12:11:29   
ivaj
Meni za ovo vreme i ovakvu stomacinu najvise prijaju haljine i njih najvise nosimuser posted image  Ne podnosim bilo sta sto me steze a nesto mi se ne kupuju stvari koje cu da obucem sad pa ko zna kad.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 421
14.7.2010 12:14:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lothroniell

Tashke di je to? Jel tamo preko puta Dnevnika? user posted image

Ne, to je Erker, kineski TC. user posted image

Imaš jednu u Braće ribnikara, kada sa Bulevara skreneš u Braće ribnikara, omah sa leve strane (Skoro pa pored Pub-a), a druga, gde sam danas kupila je u Fruškogorskoj (ulica koja vodi na glavni ulaz Štranda), pored Tip-Topa (tortilje).

(odgovor članu lothroniell)
  Direktna veza do poruke: 422
12.9.2010 12:45:16   
Jele
U H&M- kupila strava trudničke grilonke i kao grilonke bez stopala, kao salivene, ništa me ne steže, oduševljena sam. Sad mogu i na hladno vreme, prošli put sam pizdela na svoje stare grilonke koje su mi se bukvalno usecale ispod stomaka ili me ludački stezale kad sam ih navlačila preko stomaka...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 423
15.9.2010 10:37:03   
iris83
Hvala na korisnim informacijama za NS...user posted image Taman sam tu na Limanu pa mi je blizu i jedno i drugo. Nervira me jer nista po pristojnim cenama za trudnice nisam nasla da mi se svidja... Danas u obilazak znaci user posted image

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 424
26.9.2010 21:24:53   
Malecka074
Evo da i ja dam doprinos ovoj temiciuser posted image

< Poruku je uredio Malecka074 -- 26.9.2010 21:26:48 >

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu iris83)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...
Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here