|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moda za trudnice
8.6.2010 12:27:31   
Anoniman
I moje naočare su iz Yasona. user posted image

Fora je što sam na 5god mature bila u farkama. user posted image Ja nisam tip koji se nešto silno napuca za ovakve prilike.

(odgovor članu Mimče)
  Direktna veza do poruke: 376
8.6.2010 12:32:38   
Mimče
aha to je ta prilika sad je 10 pretpostavljam, ma ni mi nismo ja bila u crnoj kosuljici teksas suknji, koznoj jaknici ofkorse srebro ili belo zlato i tadasnji crno beli okvir...(i celo moje drustvo obicno, NS Isidorina gimn)doduse nama 10 god iduce godinice do tad ce moj stomacic da bude veliki decaki..a mm bio prosle nedelje i svi bili kosuljica pantalone, a devojke vecernje toalete , ja rekoh ove ko da su ponovo na maturi ali kod njih je tako inn (Smederevska Palanka)

i da ja sam za to da tebi bude udobno i prijatno a sreca i osmeh na licu su najbolji asessoaruser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 377
8.6.2010 12:36:40   
Anoniman
Ma kod nas je na 5god bilo šareno. Bilo je onih u toaletama, a bilo je i nas u pocepanim farkama. user posted image

Okupljanje se inače organizovalo slučajno. Jedan lik je organizovao svoj razred da se okupi, i info je procurela user posted image , i recimo iz našeg razreda se prijavilo nas 15. Imam drugaricu iz drugog razreda, njihov razred se nije uopšte odazvao. Tako da... mislim da će biti skroz ok, opušteno, i da ustvari ne treba da preteram sa doterivanjem jer ispasti smešna.

(odgovor članu Mimče)
  Direktna veza do poruke: 378
8.6.2010 12:38:43   
Jeca*
ja sam za 5god mature imala pantalone sa tankim srebrnim prugicama i beli korset
na 10 godina mature...pantalone, tuniku i stomak do zuba user posted image
najbolje je obuci se u skladu sa raspolozenjem i trenutnim stanjem user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 379
8.6.2010 20:09:35   
Anoniman
A može i ova haljinica... Na slici se ne vidi, sečena pod grudima, ima mesta za trbu, sa dobrim nakitom...

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 380
8.6.2010 20:10:08   
cipiripi
user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 381
8.6.2010 20:10:54   
Ana RR
Tasha, sviđa mi se user posted image

Mislim da je ovo najbolja kombinacija user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 382
8.6.2010 20:11:22   
pepino
E tako treba!user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 383
8.6.2010 20:12:16   
Anoniman
Valjda je mama nije ponela na put... mada otišla je u London, koji će joj tamo letnja haljina? user posted image

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 384
8.6.2010 20:12:36   
Ana RR
user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 385
8.6.2010 20:12:47   
Jeca*
user posted image  najbolje

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 386
8.6.2010 20:14:52   
Anoniman
user posted image

Ma skenjala sam se, pričala sam sa drugaricama... jedna će da obuče usku crnu haljinicu na bratele i štikle, a druga će da obuče bež haljinicu i štikle... reko JUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!????

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 387
8.6.2010 20:15:40   
LillyT
Tasho, a gdej si kupila te bele pantalone? Meni su potrebne tako neke krace, ali da moja pozadina moze da se smesti u to. Trudnjace, gde to mogu da nadjem?

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 388
8.6.2010 20:19:25   
Anoniman
Ove bele sam kupila u Mangu. Oupšte nisu trudničke, ali zbog pojasa su super za trudnice. Kraće su oko 2300 a duže oko 2900 ako dobro pamtim. Pisala sam na 13-14 str o tome. 

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 389
8.6.2010 21:32:01   
isidora88
novosadjanke gde ima lepih stvari za trudnice a da nisu skupe,ne pada mi na pamet da dajem neke silne pare na nesto sto cu nositi par meseci.
i sta od obuce da kupim? ja obozavam patike ali ne znam da li je pametno da ih stalno nosim sad kad sam trudnauser posted image
japanke me zuljaju a papuce ne volim.
uf bas sam komplikovana user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 390
8.6.2010 23:09:55   
nala
IZVORNA PORUKA: Tashke

A može i ova haljinica... Na slici se ne vidi, sečena pod grudima, ima mesta za trbu, sa dobrim nakitom...

user posted image

Tasho, nisam nikada za varijantu da trudnice nose crno, ali od svih kombinacija koje si nam pokazala ova je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ostale varijante mi ili ne idu jedna uz drugu (bela varijanta), a crno-bela mi nikako ne ide, a crna ti je onako. Svakako ces odluciti sama. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 391
8.6.2010 23:14:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: isidora88

novosadjanke gde ima lepih stvari za trudnice a da nisu skupe,ne pada mi na pamet da dajem neke silne pare na nesto sto cu nositi par meseci.
i sta od obuce da kupim? ja obozavam patike ali ne znam da li je pametno da ih stalno nosim sad kad sam trudnauser posted image
japanke me zuljaju a papuce ne volim.
uf bas sam komplikovana user posted image

Šta znači "nije skupo"?

Imaš u Dunavskoj u pasažu pored Lanterne radnju za trudnice i punije dame, tamo imaš trudničke pantalone i farke za oko 2500din.
Majce... ja ih kupujem u Taily Veil-u, u NewYorker-u, Ypsis-u (za svaki dan).
Lepih košulja imaš u P...S... i u Zari.
Imaš trudničke garderobe u Benettonu u Jovinoj, u Radosnici (kod socijalnog), u Enci Menci (na Trifkovićem).
Ne znam sad na brizinu gde još...
Možeš u Terra Novi naći ok trenerkica.
U Mangu sam kupila bele pantalone koje nisu trudničke ali ladno mogu da ih nosim.
U Republic-u ima lepih tunikica i majčica, dužih.

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 392
9.6.2010 10:05:01   
Anoniman
Evo kako mi stoji haljinče (nije mama ponela user posted image ):

user posted image

A našla sam još nešto u ormanu na šta sam skroz zaboravila:

user posted image

Jedva sam uspela da zakopčam cipzar zbog grudi, ali stala sam! user posted image

Mnogo mi je komotnija crna haljina, ali mi se mnooogoooo više sviđa ova varijanta helanke i tunika. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 393
9.6.2010 10:09:56   
simke
Ja glasam za prvu varijantuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 394
9.6.2010 10:11:53   
viking
Super su ove dve haljinice, bolje od onih crno-belih kombinacija. Koju god da izabereš, nećeš pogrešiti!

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 395
9.6.2010 10:14:46   
Ana RR
Prelepa je tunika, obe kombinacije su extra user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 396
9.6.2010 10:17:26   
nala
Ova crna je sa jucerasnje slike? Svidjaju mi se obe varijante, mada mozda malo vise ova druga jer si trudna. user posted image Rekla sam ves juce sta mislim o trudnici u crnom, ali nisam znala da imas jos neku varijantu. Ova druga je super.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 397
9.6.2010 10:23:22   
Anoniman
Da, ova crna je ona od juče, samo je ono stara slika. user posted image

Nisam ni ja znala da imam još neku varijantu! user posted image

(odgovor članu nala)
  Direktna veza do poruke: 398
9.6.2010 10:31:26   
nala
IZVORNA PORUKA: Tashke

Nisam ni ja znala da imam još neku varijantu! user posted image

Zene nikad ne znaju sta imaju dok ne krenu u detaljno pregledanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 399
9.6.2010 10:38:12   
pepino
Obe su super,ali se meni druga varijanta svidja vise ali samo iz razloga upravo tog sto si stavila tu trakicu,pojas,sta vec,pa si fino strukiralauser posted image
Da mozes i na haljinicu isto zavezati nesto iznad tibe bilo bi ljepse,bar mislimuser posted image
Obozavam kad vidim trudnicu u lijepoj haljinici i da se siri od stomaka,a ne od grudi,ako ste me ista razumjele?user posted image user posted image

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here