Daca88 -> RE: Moj muž HRČE! (27.1.2010 22:17:37)
|
Joooj i moj jako hrce,para mi usi,i to bas,bas onako muski hrce,iz petnih zila[sm=smiley36.gif]Kad on prvi zaspe pa mi zahrce ja ga zviznem laktom u rebra pa se probudi[sm=jezicek.gif]ali okrene se na drugu stranu i cim opet zaspi,eto opet hrkanja pa ja ne mogu da spavam od njega.A najveci fazon kad on spava a ja gledam neki film,dobijem fras kad mi iznenada u sitne sate zahrce na uvo najjace sto ume[sm=smiley36.gif].On nije hteo da prizna da hrce,i da bas toliko glasno to radi.Rekao mi je da izmisljam,a onda sam jedne veceri njegovo hrkanje snimila na mobilni telefon i premijerno mu pustila da cuje sam sebe.Onda se pravdao kao suvo mu je grlo,nema dosta vazduha,zagusljivo je.Popio je vodu pre spavanja,dobio je bocu sa vodom pored kreveta,otvorili smo prozor da covek ima vazduha,ali opet...Cak naprotiv kad je dobio taj cuveni vazduh on je jos bolje i jace poceo da hrce[sm=smiley13.gif].Nekad ga stisnem za nos pa se pocne gusiti.Stavljala sam mu vise jastuka da spava na visljem,pa skroz bez jastuka da vidimo kako je na ravnom,ali neda se on[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|