Mishica 77 -> RE: Šporet (12.9.2011 23:03:44)
|
IZVORNA PORUKA: jance imamo i mi staklokeramicku plocu, samo sto je marka Ariston...nema neke razlike, kolko kontam, uzeli smo je samo zato sto nije cisto kockasta nego je malo vise sira nego sto je duza... sto se tice ciscenja te staklokeramicke povrsine, donedavno sam koristila ono posebno sredstvo za staklokeramicke ploce, mala siva flasica mislim da je bio Mr.Muscolo, ili tako nesto, 4 kapi na plocu i dva papria ona kuhinjska, sa prvim razmaszes te kapljice a sa drugim ga obrises. meni je cistio savrseno da bolje nije mogao... evo sada koristim jedno vreme samo odmascivac pa sam zadnji put morala da koristim i onaj zilet za struganje sa ploce... a sredstvo mi je trajalo dobrih pola godine, mozda i vise... jance, gde ga ima? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ranije smo kupovali u Rodiću, a sad ne mogu da ga nađem bar godinu dana. Svašta sam koristila i ništa nije kao to. Sve mora naknadno da se glanca jer ostaje beličasta skrama. Odvratno! Trenitno koristim neku tečnost u spreju, crvene boje. Ne znam kako se zove ali je najmanje zlo od svih.
|
|
|
|