Štetica -> RE: Šporet (24.4.2014 0:14:15)
|
Trco treba mi rerna sa ventilatorom koja moze da ispece 2 pleha necega odjednom,i sto se mene tice tu se prica zavrsava. I na ovom sporetu koristim 3 opcije a to su oba grejaca,pecenje+ventilator i par puta sam ukljucila grejanje toplim vazduhom. A sto sad prave rene kao svemirske brodove da bi uzeli pare to je sad druga neka prica. Jednog dana kad budem imala para kupicu rernu sa pirolizom,preskupe su,al i vrede. Il cu cekati da bude stari model pa na akciji. A ova cena je neka akcija u CBT-u,kao izlaze novi modeli pa ove da rasprodaju. Aha,dobro,pa nekupujem haljinu pa mi treba model prolece- leto2014,vec rernu. I nekuvam za puk vojske vec za nas dvoje,tako da mi 20-30 opcija pecenja uopste netreba. A to za setove sam i ja gledala,zavisni set mora da bude ploca iznad rerne a nezavisni isto sa komandama na rerni i za ringe,moze da bude odvojen do 50cm jedno od drugog. E sad ovde ima fora za te nezavisne da mora ovlasceni servis da dodje da poveze da bi vazila garancija.U suprotnom se vade na nestrucno prikljucen uredjaj,i garancija propada.
|
|
|
|