Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2014 18:40:42
|
|
|
|
lesica
|
Peace, U slučaju Dijane kao moderatora, da - opravdano je u datoj situaciji. U slučaju korisnika, nije poželjno, nije strogo zabranjeno, ali to zavisi od konteksta napisanog. U svađalačkom tonu velikim slovima pa još i podebljano, da - dobija se opomena. Didy, jeee
< Poruku je uredio lesica RR -- 2.6.2014 18:50:41 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 3.6.2014 2:16:18
|
|
|
|
Žapkić
|
A šta je Markonije hteo? Da otme kolica UM? Ili... ? Nisam baš u toku, ali mi je on kao član RR apsolutno nepoznata persona... Nesto sam ovde očigledno propustila, ali mi nije ni zao! Elem, u svakom slučaju, najviše volim kada nagrade odu onima koji su zaista članovi RR, u dobru i zlu , a ne samo kada se dele nagrade se stvore kao priviđenja!!! Sorry ako sam OFF topic!!!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.6.2014 22:55:13
|
|
|
|
New Mom
|
Sta je sa temom o Hug bug marami? Stoji da je u arhivi. Sto?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.6.2014 23:09:36
|
|
|
|
New Mom
|
Koji mod ce da se prijavi dobrovoljno da ga maltretiram sa duplim temama na koje sam naisla?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.6.2014 23:12:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Pisalo se u dve teme u istom, pa smo ostavili ejdnu i za kengur i za marame zajedno KLIK P.S. ovo ne znači da se prijavljujem za duple teme IZVORNA PORUKA: New Mom Sta je sa temom o Hug bug marami? Stoji da je u arhivi. Sto?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.6.2014 23:23:50
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR P.S. ovo ne znači da se prijavljujem za duple teme Primljeno k znanju!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.6.2014 17:00:40
|
|
|
|
branki*
|
nije problem,ali cini mi se da pretrazivac bas i nije najbolje odradjen,malo je konfuzan.npr,znam da postoji neka tema -sta mislite o osobi iznad obzirom na nik i avatar.i sad da ne bih trazila skroz gde se nalazi,ukucam u pretrazivac-sta mislite o osobi.jer nisam sigurna tacno kako se zove tema,racunam da ce pretrazivac odmah prepoznati i izbaciti kao sto to radi google,ali on izbacuje gomilu nekih gluposti i nije izbacio tu temu.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.6.2014 20:39:58
|
|
|
|
nata11
|
Meni rr pretrazivac slabo radi stvar Naprimer pisale smo o elisa proizvodima i ja mogu do sutra da kucam elisa nece da mi izbaci, ili za neku temu ne izbacuje poslednji 3-4 deo nego na prvu temu vodi. Mnogo bolje mi otvara kada na googlu trazim opisno pa dodam ringeraja nego sam pretrazivac ovde. Mogla bi da se doda neka opcija tipa '' da li ste mislili ..... ''
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.6.2014 20:44:51
|
|
|
|
lesica
|
Videću sa programerima da li postoji način da malo unapredimo pretraživač.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.6.2014 8:54:23
|
|
|
|
vonavoj
|
meni ne da da se prijavim na PRIJAVI! nego moram da idem na odgovor, i izbacuje me svaki put sa RRa,kad zatvorim stranicu,iako se ne izlogujem i zapamcena je lozinka! to ranije nije bilo tako!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.6.2014 11:34:57
|
|
|
|
ivaMark
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj meni ne da da se prijavim na PRIJAVI! nego moram da idem na odgovor, i izbacuje me svaki put sa RRa,kad zatvorim stranicu,iako se ne izlogujem i zapamcena je lozinka! to ranije nije bilo tako! Isto i meni ovo od juce...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.7.2014 10:59:37
|
|
|
|
ivaMark
|
.....i dalje ne mogu da se prijavim sa glavne strane.....
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.7.2014 16:23:19
|
|
|
|
Olga75
|
ja ne mogu da prihvatim prijateljstvo a i privatne poruke nekad hoce , nekad nece da se posalju eto da prijavim koristim mozilu
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.7.2014 11:39:26
|
|
|
|
ivaMark
|
.......opet ja Olga i kod mene poruke zezaju....ne mogu da udjem lepo u onaj deo za pisanje poruke pa kao posaljem dva puta, tri praznu pa onda tek mogu da pisem... Koristim Chrome
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.7.2014 11:48:14
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam se izlogovala , pobrisala kukise i to i sad radi
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.7.2014 11:59:21
|
|
|
|
ivaMark
|
ce da probamo
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.7.2014 9:19:07
|
|
|
|
big mum
|
Molim moderatora na temi KLIK da urede poruku pod mojim nickom.Ostalo je dosta praznog prostora između zadnje rječi i potpisa.Izgleda jako nepregledno. Hvala
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.7.2014 9:48:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Sređeno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.7.2014 12:38:59
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Sređeno Hvala
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.7.2014 15:55:47
|
|
|
|
superm
|
Imam problem. Ne mogu da posaljem zahtev za prijateljstvo. Ranije sam mogla sada ne.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.7.2014 16:36:58
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: superm Imam problem. Ne mogu da posaljem zahtev za prijateljstvo. Ranije sam mogla sada ne. Ja sam probala malopre da pošaljem zahtev i uspela. Proslediću programerima da vide u čemu je problem.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.7.2014 16:39:17
|
|
|
|
superm
|
ok, hvala.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.7.2014 11:49:23
|
|
|
|
superm
|
Gde se izgubila RR kuhinja sa receptima?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.7.2014 20:44:37
|
|
|
|
lelaigor
|
Šta se dešava sa anketama? Ja ne vidim nijednu aktivnu, uključujući i jednu koju sam ja juče napravila i piše da je aktivna do 21.8.2014. samo je nigde nema?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 24.7.2014 11:40:26
|
|
|
|
dijana1*
|
quote]IZVORNA PORUKA: superm Gde se izgubila RR kuhinja sa receptima? [/quote] Superm sada imamo C kuhinju. Tu su nam svi recepti a ako si raspolozena mozes da podelis sa nama neki recept da okacis sliku i da ucestvujes u nagradnoj igri. Nagrade su fenomenalne http://www.ringeraja.rs/c-kuhinja/
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 24.7.2014 11:42:49 >
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?