Didy -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (25.4.2014 10:15:02)
|
Opet neka žurka na rr? [sm=smiley36.gif] Na Zapadu ništa novo. Sad sam iščitala unazad šta ste pisale i opet mi ništa nije jasno. [sm=zmeden.gif] Nebitno. Znam samo da više ne igram nagradne igre, a po svemu sudeći ću prestati i da glasam. I ovaj put, kao i svaki drugi, glasala sam iz srca, čisto, ne čitajući koje su čija jaja i ne obraćajući pažnju da li mi se neko sviđa i da li sa nekim imam dobar kontakt, da li se razumemo. Ne volim klanove, nisam ni sa kim u klanu, i dalje se borim protiv vetrenjača i boriću se uvek. Glasala sam za Mei, jako su mi se dopale boje jaja. Niko me nije pozvao da glasam za nju, nemam pojma da li je otvarala duple naloge ikada, ne zanima me. Ne znam za njenu izjavu koju toliko provlačite u prthodnim postovima, neću da ulazim u rasprave. Da, glasala sam i za Šerpicu, svidela su mi se jaja, niko me nije zvao. Glasala sam i za ZMK, svidela su mi se jaja, niko me nije zvao, uopšte nisam analizirala da li je stara članica ili ne, nije mi ni palo na pamet da mozgam u tom smeru. Eto! Da se i ja zapljunem (bolje da sam napisala popoljunem) na koliko vidim vrlo aktuelnu debatu.
|
|
|
|