Verolina -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.4.2014 16:43:31)
|
Ako se neko samo usudi da me poveze sa ovim nebulozama, nadrljao je!!!!! Kakav je ovo cirkus? Otisli ste svi predaleko-svi!!!! I ponavljam, nemoj da se neko usudio da me povezuje sa nekim ZMK profilima. Stvarno sam po*pizdela. A ti sto su se zalili, gde su sad? Cuce iz nekog kutka i smejulje se.Ccccccccccc...A svi vi znate zasto ovde i zbog koga ima zilion novih korisnika pa resite to. To je vas posao. I nije meni potrebno da me neko brani-ja se branim sama. Ni sa steznjakom nisam imala nikakve veze, pa sam povezana i banovana kao kolateralna steta. I da, ja sam pisala stihove za svaku nagradnu igru ovde na Ringeraji. Nekad i po nekoliko stihova za razlicite korisnike.Pa???? Ili ste mozda svi toliko ludi i naivni da niste shvatili da nije svaki clan RR-a Dusko Radovic.Ne kajem se uopste jer je zahvaljujuci tome svaki put neka korisnica obradovala svoje dete. Ne kajem se ni za sta.Ni za jedan jedini put kad sam nesto pisala. Ja pisala pesmu, neko dete se smejalo. I blagosiljala ga uvek teta Verka sa onim sto je mogla. Samo nek neko proba da me banuje zbog toga. I samo nek neko proba da me poveze sa jaje mafijom! Za sta je ovde ko optuzen-sto je glasao za "neadekvatno jaje"?????[sm=hudicek1.gif]I za mene nije glasao nijedan decak u sestom razredu kad se birao predsednik. Svi su glasali za Milutina jer ja imam sisice. E tako se sad vi ponasate. Prestanite sa ovim cirkusom. A da li ja imam privatan problem sa nekim ili nemam, i da li cu da glasam za tu osobu ili necu, to je samo moja stvar. Ja nisam trazila od Serpice da glasa za Zenu majku Kraljicu i nemam pojma ko je, a ko je to mene zamolio necu da vam kazem. I tako. P.S. za Trcu: Pa, bre, zar si morala da me nadenes "ujnom"[sm=smiley36.gif]To me od svega ovde najvise pogodilo.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|