RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> O portalu

Poruka

lesica -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (31.3.2014 22:01:19)

Evo teme, Video snimci naše dečice

pocahontas -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (4.4.2014 13:32:29)

ja samo da opet zakukam da mi se i dalje non stop, nicim izazvan, otvara ovaj prozor c kuhinje, samo mu se sada prikljucio i ovaj lifemedic ili kako se vec zove..[sm=zz_mad1.png]

NadaR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (10.4.2014 7:51:18)

Ponovo mi vilene pp . Sad samo one koje ja posaljem . [sm=smiley5.gif]

Trcosava -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (10.4.2014 8:08:43)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ja samo da opet zakukam da mi se i dalje non stop, nicim izazvan, otvara ovaj prozor c kuhinje, samo mu se sada prikljucio i ovaj lifemedic ili kako se vec zove..[sm=zz_mad1.png]

Pokahontas, verovatno klikneš na reklamu i onda se otvara reklama ili c proizvoda ili lifemedic-a

lanajelena -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (10.4.2014 8:10:39)

Isto se i kod mene desava iskoci mi neka reklama i kad kliknem na x izlazi mi c kuhinja

dunja RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (10.4.2014 10:24:42)

Trca je lepo objasnila, to je to. Tj. ni ne primetiš da si kliknula, još ako je neki osetljiviji komp ..

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: pocahontas

Pokahontas, verovatno klikneš na reklamu i onda se otvara reklama ili c proizvoda ili lifemedic-a

boba 11 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (14.4.2014 13:54:26)

Imam pitanjce -kako se odjavljuje sa mailing liste-ne zelim da primam obavestenja ali nemam dole mogucnost odjave a nisam nasla ni u podesavanju naloga

lesica -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (14.4.2014 14:01:27)

Bobo, ideš na moja ringeraja, postaviš kursor na podešavanja u plavoj traci, ispod će ti se pojaviti ringerajina e-izdanja, uđi tu i odaberei odakle koćeš da se odjaviš.

Zena Majka Kraljica -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (15.4.2014 22:22:01)

Kako mogu da stavim ovo što neke članice imaju ispod slike koliko su trudne ili koliko dete ima meseci?

Anoniman -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (15.4.2014 22:33:49)

To je ticker, imas tu temu ovde KLIK

Zena Majka Kraljica -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (15.4.2014 23:00:51)

Hvala

lelaigor -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (17.4.2014 16:53:11)

Moja RR se sredila. Dobila sam fb like i reklame sa strane! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Leptiric123 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (20.4.2014 22:59:14)

Kako mogu promeniti nick a da ne bude novi profil nego samo ime da promenim.

Verolina -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (20.4.2014 23:00:37)

Novi momenti? Sta sad hoces da budes, Vesli Snajps[sm=smiley36.gif] Uhodi te muz[sm=smiley36.gif]

Leptiric123 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (20.4.2014 23:03:52)

Sta ti je zeno moj muz je clan foruma hahaaha salim se
hocu da budem Zdravko Colic...znas onu "...stigo Z C "

Verolina -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (20.4.2014 23:05:41)

E, mucenik. Sazaljevam ga unapred.[sm=smiley36.gif]
Sto ne pita mene. Moras Lesici da se javis za to.

Leptiric123 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (20.4.2014 23:09:16)

U inbox? ajde sad cu...prepoznacete me vec....bice to moje drugo ja

Leptiric123 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.4.2014 10:18:44)

Svanulo je divno jutro.Probudila me je moja srecica,muz skuvao kafu,sve je lepo pocelo....a ond aotvaram poruku i vidim da nisu svi raspolzeni jutros kao ja.Vidim da ih neki "ljidi" nicim izazvani terorisu,vode istrage i bave se pogresnim stvarima.Zao mi je zena koje nemaju svoj zivot,jedini km je ovaj na re.Zao mi je modova koji su potpali pod uticaj jednog jako bezobraznog i nesrecnog stvorenja.Zao mi je tudje nesrece,ali ne mogu gledati maltretiranje drugih i to opravdavati sa "ona je nesrecna".Zao mi je Mei koja se nije zalila kada je koristila druge profile (mogu navesti i koje), koja se nije zalila kada smo svi cutali i glasali za nju iako je napadno otvarala nove profile,koja napada onu koja joj je najvise pomogla i koja je svima pomagala a nikad nista za sebe nije uradila.Mei znam iz trudnica i delovala mi je ok,dok nisam pocela da uvidjam neke stvari na temama nagradne igre.To je jedno bezosecajno,jadno,bedno i zalosno stvorenje. Ovaj forum mi je bio velika podrska do sad,upoznala sam divme zene,mame,cekalice,trudnice....ali iato tako smatram da je sad postao leglo primitivki.Drage moje super zene,bezgresne forumasice,poklanjam vam je...i steznik koji vas je toliko potresao.Isto tako savetujem da prestanete da maltretirate moje prijateljice jer ja nisam ZMK,zao mi je ali nisam i zao mi je sto se zena ponadala da je forum ok mesto i potrazilaneki savet.Muka mi je od glupostj. Od pr...avanja pojedinih clanica i maltretiranja drugih. Zao mi je sto mi je jedan moderator izneo licne podatke druge clanice i ako utvrdim da je i moje nekome izneo bice jako veselo.Takodje,samo.vas obavestavam da me ne interesuju sankcije ppvodom ovog posta.A za Mei i ekipu imam jedno pitanje? hocete da okacim slike svih vasih starih postova u fb grupi??? Da li se secate toga?
Druga stvar Mei jedan od profila koji ti stoji u potpisu licno si koristila.
I kao trece ko si ti da nekome kazes "Ko se trudi ostane trudan"? Srecna si sto si majka,mnoge crtice.ovde mozda tu srecu nikad ne dozive ali ne zato sto se ne trude vec iz drugih razloga.Ne podsmevaj se jer bumerang je cudo.Ne dao Bog da ikad osetis ono sto osecaju zene koje godinama cekaju svoju drugu crticu. Cuvaj to dete sto imas i budi srecna,radi po principu "cinim dobro,dobro mi se vraca" jer ovaj put kojim si krenula dobro ti nikada nece doneti.
Zbog vasih gluposti nekome je nocas bilo lose,jednoj majci....zar njena deca da placu zbog vas??? Ko ste vi???
I poslednji put ja nisam ZMK, niti je stara clanica glasali smo za nju da ne bi glasali za vas,eto sad vam je lakse kad znate.

Torbica -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.4.2014 10:34:26)

Ja kad procitam ovako nesto osecam se kao pala sa Marsa..... Ne razumem zasto imate potrebu da se svadjate? Ja ovde dodjem da odmorim, da se rasteretim i podelim iskustvo, kao i da procitam tudje jer niko nije najpametniji, koliko god iskustva imao i gomilu toga jos uvek ucim i ucicu. Mnogo me rastuze ovakvi postovi.... [sm=smiley19.gif]

isidora88 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.4.2014 10:38:35)

meni sad nista nije jasno[sm=zmeden.gif]

Trcosava -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.4.2014 10:41:12)

A što te čudi? Ovoliko žena i hormona - negde mora da pukne!

Leptiric123 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.4.2014 10:44:54)

Torbice iz istog razloga dolazim...a onda vidim ovakve stvari a znam da nije tako...i mnogo me boli.Zao mi je jer stvarno i ekalice i trudnice sam prosla i jako mi je lepo bilo razmenjivati iskustva....a onda je pocelo lincovanje jer sam.Verkina dugarica.A isto sam j eovde upoznala i utvrdile da zivimo u komsiluku.

isidora88 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.4.2014 10:45:23)

ja izgledam nisam u toku sa klanovima, mei i ostali, pojma nemam ko je sa kim[sm=smiley36.gif]

Leptiric123 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.4.2014 10:46:51)

Trco pa zar da pukne na onima koji ni za sta nisu krivi? Meni je samo zao sto modovi veruju u sve sto se servira a nemaju pojma istinu....volela bih samo da gvirnete u neke stvari i bilo bi vam jasno sve.Modovi su najmanje krivi jer ispadose marionete.

Trcosava -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.4.2014 10:49:17)

A što mene niko ne linčuje? Evo ja saznadoh da mi Verolina ujna!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>