Leptiric123 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.4.2014 10:18:44)
|
Svanulo je divno jutro.Probudila me je moja srecica,muz skuvao kafu,sve je lepo pocelo....a ond aotvaram poruku i vidim da nisu svi raspolzeni jutros kao ja.Vidim da ih neki "ljidi" nicim izazvani terorisu,vode istrage i bave se pogresnim stvarima.Zao mi je zena koje nemaju svoj zivot,jedini km je ovaj na re.Zao mi je modova koji su potpali pod uticaj jednog jako bezobraznog i nesrecnog stvorenja.Zao mi je tudje nesrece,ali ne mogu gledati maltretiranje drugih i to opravdavati sa "ona je nesrecna".Zao mi je Mei koja se nije zalila kada je koristila druge profile (mogu navesti i koje), koja se nije zalila kada smo svi cutali i glasali za nju iako je napadno otvarala nove profile,koja napada onu koja joj je najvise pomogla i koja je svima pomagala a nikad nista za sebe nije uradila.Mei znam iz trudnica i delovala mi je ok,dok nisam pocela da uvidjam neke stvari na temama nagradne igre.To je jedno bezosecajno,jadno,bedno i zalosno stvorenje. Ovaj forum mi je bio velika podrska do sad,upoznala sam divme zene,mame,cekalice,trudnice....ali iato tako smatram da je sad postao leglo primitivki.Drage moje super zene,bezgresne forumasice,poklanjam vam je...i steznik koji vas je toliko potresao.Isto tako savetujem da prestanete da maltretirate moje prijateljice jer ja nisam ZMK,zao mi je ali nisam i zao mi je sto se zena ponadala da je forum ok mesto i potrazilaneki savet.Muka mi je od glupostj. Od pr...avanja pojedinih clanica i maltretiranja drugih. Zao mi je sto mi je jedan moderator izneo licne podatke druge clanice i ako utvrdim da je i moje nekome izneo bice jako veselo.Takodje,samo.vas obavestavam da me ne interesuju sankcije ppvodom ovog posta.A za Mei i ekipu imam jedno pitanje? hocete da okacim slike svih vasih starih postova u fb grupi??? Da li se secate toga? Druga stvar Mei jedan od profila koji ti stoji u potpisu licno si koristila. I kao trece ko si ti da nekome kazes "Ko se trudi ostane trudan"? Srecna si sto si majka,mnoge crtice.ovde mozda tu srecu nikad ne dozive ali ne zato sto se ne trude vec iz drugih razloga.Ne podsmevaj se jer bumerang je cudo.Ne dao Bog da ikad osetis ono sto osecaju zene koje godinama cekaju svoju drugu crticu. Cuvaj to dete sto imas i budi srecna,radi po principu "cinim dobro,dobro mi se vraca" jer ovaj put kojim si krenula dobro ti nikada nece doneti. Zbog vasih gluposti nekome je nocas bilo lose,jednoj majci....zar njena deca da placu zbog vas??? Ko ste vi??? I poslednji put ja nisam ZMK, niti je stara clanica glasali smo za nju da ne bi glasali za vas,eto sad vam je lakse kad znate.
|
|
|
|