serpica -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.3.2014 21:27:22)
|
I ja sam propustila sve sto se desavalo u proteklih par dana,i stvarno ne mogu da verujem sta se desava jer koliko sam shvatila u celoj prici nije problem steznik vec licno prepucavanje,a steznik je samo bio povod. Nikada se nisam zamerila ni sa jednom clanicom foruma a nadam se i da necu te ne mogu ni da komentarisem mnogo.Ono sto sam htela da dam kao ideju,mozda je glupo a mozda se i neko slozi samnom,je sledece: Neka se nagradne igre dele na one koji mogu da ucestvuju,recimo,trudnice,majke sa decom do 5 god i porodilje sa bebama do godinu dana, zatim,pravo ucesca recimo u jednoj nagradnoj igri imaju clanice koje su clanovi od 2009-2011 god imaju izmedju 25-30 god i decu do 5 god. Tako bi se recimo suzio izbor na nekoliko clanica koje se verovatno ne poznaju i mislim da bi to bila fer igra. Pa onda u sledecoj nagradnoj igri budu clanice od 2010-2013 god koje su trudne ili imaju male bebe pa onda clanice koje su na crticama i cekaju svoje bebe recimo duze od godinu dana. Sad ja sve ovo lupam,ali mi je palo na pamet da bi mozda bilo fer iako bi se i neki osetili diskriminsanim,mozda bi to moderatori bolje uredili.Sve ovo pisem samo zato sto sam recimo ja dobra sa dve clanice koje se medjusobno ne podnose pa kad bih bila u situaciji da glasam jednoj bi se svakako zamerila... eto,cisto sam iznela svoje misljenje.
|
|
|
|