Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2014 12:37:43
|
|
|
|
Modessty
|
šerpi ma udri brigu na veselje I ja ne igram nagradne igre već duuuugo. Da ja ovde napišem nešto pametno i promenim temu Kad će android aplikacija za RR?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2014 12:40:32
|
|
|
|
serpica
|
Mod bas sam te se uzelela...vidis ja verovatno ne bih ni znala da koristim tu android aplikaciju,jedva sam naucila i slike da ubacim a kamoli sta drugo..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2014 12:42:16
|
|
|
|
Modessty
|
ma samo nek je naprave, a tebe ćemo već naučiti
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2014 12:42:42
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Nekako bih razumela da se dele gace cara Dusana ili neki BMW Ne znam da li se smejem više ovome ili onome da sam otvarala duple naloge. Samo još to da uradim, pa mogu samu sebe da obesim o neku kvaku. Anck, uopšte mi nije jasno zašto si sve tako lično shvatila i što se jedina ti od svih žestiš, al dobro, imaš pravo. Kao što i ja imam pravo da otvaram duple naloge zbog nagradne igre (Gde je onaj smajli koji se valja dok se smeje?).
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2014 12:43:16
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Da ja ovde napišem nešto pametno i promenim temu Kad će android aplikacija za RR? Mod, relativno skoro odgovorih Nati na isto pitanje. IZVORNA PORUKA: lesica RR Nato, u ovom trenutku nema još priče o android app, nažalost, kad bude bićete obaveštene.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2014 12:44:30
|
|
|
|
lesica
|
Ooooo Didy, pa ja nisam u toku
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2014 12:45:48
|
|
|
|
Verolina
|
Didy, ti si meni bas cool i ja te volem iako ne mislimo isto
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2014 12:47:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jbg u PMS-u sam
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2014 12:49:49
|
|
|
|
Torbica
|
Zene
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2014 12:51:32
|
|
|
|
lesica
|
A sad žene, pravac odavde u kafansku temu, pa ćaskajte
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2014 12:52:48
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Jbg u PMS-u sam I ja. Sad je sve jasno. Hajde da se lepo izljubimo kad nas je već ista muka spojila.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2014 12:55:54
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR A sad žene, pravac odavde u kafansku temu, pa ćaskajte Lesice, zar i ti, sine Brute, da se žestiš zbog nas?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2014 12:59:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2014 13:00:27
|
|
|
|
lesica
|
Jok ja, nego mi kafana zjapi prazna, pa je lepše tamo da se ćaska. Mene ako ražestite... paaaaa
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2014 13:17:12
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Jok ja, nego mi kafana zjapi prazna, pa je lepše tamo da se ćaska. Mene ako ražestite... paaaaa
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.2.2014 21:11:50
|
|
|
|
doktorkakristal
|
LESICE da li postoji mogucnost da se namesti iznad teme gde su stranice da se odmah moze ici na prvu i zadnju stranicu,mnogo je lakse nego da klikcem po brojevima,ala objasnih u p. m. nadam se da si skapirala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.2.2014 21:18:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Doco, ta opcija postoji od uvek, samo klikneš na dve strelice pored brojeva strana (ne na jednu, nego imaš baš dve), i one te vodi na prvu ili poslednju stranu. Imaš ih i iznad i ispod svake teme.
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.2.2014 21:20:31 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.2.2014 21:20:21
|
|
|
|
jole82
|
Doco na prvu stranu ides tako sto kliknes na ove dve spojene kao strelice << A kad si na prvoj kliknes ove >> i odvede te na poslednju stranu
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.2.2014 21:51:22
|
|
|
|
Jeltje
|
Evo imam i ja jedno pitanje... Da li bi moglo da se podesi da kada neko odgovori na moju poruku na nekoj temi u forumu nekako meni stigne notifikacija, kao na fejsu??? U tom slucaju se ne bi desavalo da propustimo neke komentare na nesto sto smo pisale...narocito ako tema nije cesto posecena...Ovako uvek moraju da se otvaraju teme i da se pregleda sta se desava...Malo je neefikasan sistem, trebalo bi da bude interaktivniji. I app za android i Iphone bi bio super!!! Pozz
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.2.2014 9:06:07
|
|
|
|
doktorkakristal
|
xaxaxxa ala sam glupa hvala na obavestenju
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.2.2014 12:04:30
|
|
|
|
ivaMark
|
Da se nadovezem na drkristalin post: meni je u pocetku smetalo sto nema opcije da ides sa 25. na 38. stranu (to je primer banalan :)) nadam se da me razumete na sta mislim: da ne mora da se prelista cela tema da bih dosla do npr 53. strane, ali navikla sam vremenom.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.2.2014 12:15:54
|
|
|
|
lesica
|
Jeltje, zasad možeš da propratiš ko je sve dogovorio na temu u kojoj učestvuješ preko moje ringeraje. Dakle, uđeš u moja ringeraja -->> forumi -->> teme u kojim učestvujem, i tu ti izađe ceo spisak ko je šata pisao po temama nakon tebe. Što se tiče notifikacija na koje ti misliš, to bi bio već ogroman posao. A za app, već je bilo reči, tj svako malo je reč o tome, ali za sada ništa od app, a za kasnije ćemo videti.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.2.2014 14:49:43
|
|
|
|
little_one
|
MOlim modove da prebace razgovor iz ove teme u probleme i da nam pokusaju pomoci...da ne objasnjavam nasiroko...ne mogu poslati privatnu poruku korisniku koji ima cirilicno korisnicko ime...
< Poruku je uredio little_one -- 5.2.2014 14:51:09 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.2.2014 8:35:51
|
|
|
|
little_one
|
IZVORNA PORUKA: little_one MOlim modove da prebace razgovor iz ove teme u probleme i da nam pokusaju pomoci...da ne objasnjavam nasiroko...ne mogu poslati privatnu poruku korisniku koji ima cirilicno korisnicko ime... Pa niko da kaze barem "ne znam zasto se to desava" ili "pitas gluposti" ili bilo sta
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.2.2014 8:40:25
|
|
|
|
lesica
|
LO, pa ne možmo da budemo non stop tu Pride meni L ima t, pa sam kanda malo odsutna. Prosledila sam pitanje pa kada dobijem odgovor, proslediću ga ovde.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?