RE: Ne volim (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

Anoniman -> RE: Ne volim (20.9.2012 10:39:43)

Ribizla, to je baš ružno, jbt, kako mogu tako nešto da kažu i pitaju[sm=smiley13.gif]

minavb -> RE: Ne volim (20.9.2012 11:08:09)

IZVORNA PORUKA: ribizla

Ne volim sto na RR citam od majki ili buducih majki kako se uzasavaju ponasanjem i navikama tudje dece i nikako ne volim sto majke i buduce majke ismevaju izbore drugih zena kada ce i kako radjati decu . Ne volim kad me pitaju kada ce trece dete [sm=zmeden.gif] kao da nemam Andreja ( on je moj sin sa prvim ) i kad im kazem da imamo troje to im ne bude dosta vec kazu pa dobro on je veliki [sm=zmeden.gif]

Ne volim kad mi srde ribizlu[sm=smiley13.gif]

NadaR -> RE: Ne volim (20.9.2012 11:09:23)

... kada sam ovako prehladjena i kilava .. [sm=smiley13.gif]

Jeca* -> RE: Ne volim (20.9.2012 11:12:44)

ribizla [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
ne volim kišu, ne volim ni vetar...a još manje ta dva zajedno [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Sanjica26 RR -> RE: Ne volim (20.9.2012 11:36:39)

Ne volim sto bas danas pada kisa[sm=jezicek.gif]
Ne volim kad neko kaze "dolazimo sutra na tortu, pa ti vidi". I napravim tortu, a onda ta ista osoba salje sms cestitke I kaze da nece da dodje.

tijatija -> RE: Ne volim (20.9.2012 14:42:27)

Ne volim da se neko kune... Pogotovo kad cujem omladinu ,, OSTROGA MI ,, [sm=hudicek1.gif]

tijatija -> RE: Ne volim (20.9.2012 14:46:06)

IZVORNA PORUKA: ribizla

Ne volim kad me pitaju kada ce trece dete [sm=zmeden.gif] kao da nemam Andreja ( on je moj sin sa prvim ) i kad im kazem da imamo troje to im ne bude dosta vec kazu pa dobro on je veliki [sm=zmeden.gif]

Strasno [sm=hudicek1.gif]

viking -> RE: Ne volim (20.9.2012 14:51:13)

Zezaš? Ahaha, pa sjajno! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

IZVORNA PORUKA: tijatija
Pogotovo kad cujem omladinu ,, OSTROGA MI ,, [sm=hudicek1.gif]

Janncica -> RE: Ne volim (20.9.2012 14:58:30)

sto tooooliko volim da jedem... [sm=smiley13.gif] i sto pored svog truda da smanjim,ja se i dalje gojim...[sm=smiley13.gif]
A glaaadna sam...

bratzz -> RE: Ne volim (20.9.2012 15:55:31)

ne volim sto je M bolestna[sm=smiley19.gif]

Brand new mama -> RE: Ne volim (20.9.2012 16:11:31)

Za danas -ne volim sto ne mogu da disem koliko mi je zapusen nos,sve me mrzi i jednostavno nemam snage bilo sta pametno da uradim...

Ana RR -> RE: Ne volim (20.9.2012 23:14:35)

Ne volim kada drugi "bolje" znaju šta je dobro za moje dete.

Anoniman -> RE: Ne volim (20.9.2012 23:29:06)

Ahahahahahahahah
IZVORNA PORUKA: viking RR

Zezaš? Ahaha, pa sjajno! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ja prezirem kad neko kaze od srca. srecno OD SRCA, hvala OD SRCA, cestitam OD SRCA .... [sm=smiley11.gif]

Anoniman -> RE: Ne volim (25.9.2012 22:11:17)

ne volim kad ljudi ne znaju ni za tacku ni zarez, sto u govoru a sto u pisanju.
ne volim snobove.
ne volim kad na "uradila sam, kako da popravim" dodje neko sa "meni se to nikad nije desilo". koja je svrha tog odgovora?
ne volim kad mi govore kako da negujem svoje dete, pogotovo ako ta osoba nema svoje pa da prica iz iskustva.
ne volim kad moram da ponavljam, ako ne pazis na casu nemoj ni da prisustvujes.
i iskreno mrzim sto ljudi razaznaju samo ljutnju i preteranu srecu na licima sagovornika - neko moze biti i povredjen, izneveren, uvredjen a ne iskljucivo ljut!

PoisonEve -> RE: Ne volim (26.9.2012 10:33:51)

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Ahahahahahahahah
IZVORNA PORUKA: viking RR

Hahhahah, jao vrh!!!

Ne volm prljavu kosu[sm=hudicek1.gif]

lanajelena -> RE: Ne volim (26.9.2012 10:35:42)

Ne volim kad stojim sto godina na pesackom prelazu,ne volim kad stanemo nekom na pesackom pa se vuce kao slinac,jesam li spomenula da ne volim pesacki [sm=jezicek.gif]

jole82 -> RE: Ne volim (26.9.2012 10:42:44)

Ne volim kad sam primorana da pricam sa nekim, a taj neko sve vreme klima glavom i ponavlja svaku moju poslednju rec u recenici.
Npr. "Bas je gorivo poskupelo"..."Da, poskupelo." I tako svaki put...

branki* -> RE: Ne volim (26.9.2012 11:31:47)

haha,jole,tako se ti sita ispricas sa samom sobom!
ne volim kad me stezu farmerice koje ranije bas i nisu[sm=smiley13.gif]

minna -> RE: Ne volim (27.9.2012 13:33:14)

Ne volim onu neprijatnu tisinu u liftu tokom voznje sa nepoznatim osobama i uopste voznju liftom[sm=smiley36.gif]

pepeljuga -> RE: Ne volim (27.9.2012 14:33:08)

Ne volim da letim avionom, vec sam u panici jer sledece nedelje letim u Atinu, moracu da se nadrogiram necim pre leta [sm=jezicek.gif]

Sesilija 83 -> RE: Ne volim (30.9.2012 14:43:26)

Ne volim,lazove i prevarante po internetu....a svakog dana se mnoze[sm=hudicek1.gif]

Laprdalo -> RE: Ne volim (30.9.2012 15:44:37)

ne volim licemerje, ulizice, p..e sa dva lica. Ne volim,laz i prevaru, patetisanje, negativnost. Ne volim "pametnice" koje znaju sta je najbolje za mene,moje dete i brak. I na kraju,ne volim zavidne osobe koje bockaju druge da bi sebi nahranile dusu jer su nepozeljne u drustvu i okolini

sirko -> RE: Ne volim (30.9.2012 15:55:57)

[sm=bravo.gif]
IZVORNA PORUKA: Laprdalo

ne volim licemerje, ulizice, p..e sa dva lica. Ne volim,laz i prevaru, patetisanje, negativnost. Ne volim "pametnice" koje znaju sta je najbolje za mene,moje dete i brak. I na kraju,ne volim zavidne osobe koje bockaju druge da bi sebi nahranile dusu jer su nepozeljne u drustvu i okolini

danas ne volim sumorno vreme i kisu...

Laprdalo -> RE: Ne volim (30.9.2012 16:05:05)

Sirko ima li ovde neka tema koga odavde najvise volim ili tako to?

Verolina -> RE: Ne volim (30.9.2012 21:03:41)

Ne volim cinjenicu da putevi nemaju drvece sa strane. Ne volim sto mi sunce zbog toga udara u oci. Ne volim ni naocare da nosim, sa njima sam kao slepa. Hocu drvece, necu naocare.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>