|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ne volim
3.9.2012 22:17:00   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Nedja RR
uvek stavljam neke smajlije i tačkice,

Kopiraš, a?user posted image

Ne volim što ne znam pravac već lelujam.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1026
3.9.2012 22:17:45   
Anoniman
user posted image Znaš kad šalješ pp pa moraš da ukucaš subject, kako li se to već zove, naziv poruke? ono što ja uvek stavim smajli? E to me nervirauser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1027
3.9.2012 22:19:44   
Sanjica26 RR
Ne volim iskoriscavanje I bezobrazluk. user posted image
A ljudi nemaju meru I obraz. Traze stalno nesto kao da si duzan da I'm pomognes, a posle ih nema. Ne volim to.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1028
3.9.2012 22:23:25   
minavb

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

user posted image Znaš kad šalješ pp pa moraš da ukucaš subject, kako li se to već zove, naziv poruke? ono što ja uvek stavim smajli? E to me nervirauser posted image

Ne pricam o tome maco. Mislim na one kokoske i curke. I da, ni ja ne volim subject.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1029
3.9.2012 22:25:39   
Anoniman
user posted image Sad ću ti poslati jedan privatni smajli

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1030
6.9.2012 16:38:18   
Celeste
Ne volim netolerantne ljude koji se za svaku sitnicu iscudjavaju, osudjuju i ono: "Ja to ne bih nikada". Ne volim ljude kojo zive tudje zivote i koji se hrane tudjom mukom. Mrzim zavist i mrzim laz i glumu, a sve sami glumci oko nas.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1031
11.9.2012 22:07:10   
bratzz
ne volim svekrvu user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1032
11.9.2012 22:31:47   
minavb

IZVORNA PORUKA: Celeste

Ne volim netolerantne ljude koji se za svaku sitnicu iscudjavaju, osudjuju i ono: "Ja to ne bih nikada". Ne volim ljude kojo zive tudje zivote i koji se hrane tudjom mukom. Mrzim zavist i mrzim laz i glumu, a sve sami glumci oko nas.

Sve isto, a dodajem i to da ne volim zlobne zenturace.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Celeste)
Direktna veza do poruke: 1033
11.9.2012 22:49:27   
Jagodica*
Ne volim kompleksase.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1034
11.9.2012 23:00:54   
pepeljuga
Ne volim sto nisam spontana i opustena nego samo nesto mozgam od jutra do sutra user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Jagodica*)
Direktna veza do poruke: 1035
12.9.2012 10:41:36   
lanajelena
Ne volim kad neosolim/presolim rucak,jer NE volim da ga probam za vreme kuvanja user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1036
12.9.2012 11:59:29   
NadaR
... da skidam i perem venecijanere u kadi pa ih onda moram sušiti napolju ,pa ostanu flekice od vode...user posted image Mrzim venecijanere ... user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1037
12.9.2012 12:02:53   
Anoniman
Ne volim kad započnem neki posao, koji uopšte nisam morala da radim, i onda se tako uvalim da se kraj i ne vidi, a ne mogu da prekinem na pola, pa psujem sve oko sebe što me nisu sprečili da se uopte prihvatim toga.

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 1038
12.9.2012 12:12:10   
tanjica85
ne volim ljude koji zabadaju nos tamo gde ne treba, koji ne zive svoj nego tudj zivot, koji su kompetentni za sve osim za sebe.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1039
12.9.2012 13:29:17   
lanajelena
Ne volim danasnju negativnu energiju u kancelariji user posted image

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 1040
15.9.2012 14:00:10   
tijatija
... plinsku bocu user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1041
15.9.2012 15:12:25   
Mama.Veki
.... kad treba da spremam rucak, a meso mi jos uvek zaledjeno, a ja gladna, pa moram da pojedem nesto slatko user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1042
15.9.2012 15:19:55   
bice devojcica
To se i meni stalno desavauser posted image

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 1043
15.9.2012 15:35:54   
MicinaMama

IZVORNA PORUKA: tanjica85

ne volim ljude koji zabadaju nos tamo gde ne treba, koji ne zive svoj nego tudj zivot, koji su kompetentni za sve osim za sebe.

takodje i ja....moji svekijevici su se sada kobajagi promenii prema meni i krivo im sto ih ne zovem na telefon,ali ja ne mogu...ma nikako jednostavno ne zelim da ih cujem i ne mogu da ih gledam ocima.Toliko su mi se smucili za zivota,a kod mene tako ne moze BILO-PROSLO...jeste bilo-proslo ali je na mom srcu duboka rana ostala i tome nema leka,rana i zaraste ali se uvek oseti da je tu bila i zaboli povremeno.Ja ne mogu da se promenim niti mi mogu prici srcu...jednostavno mogu reci da ih ne volim ni malo.Boze oprosti mi,ali protiv toga ne mogu!

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 1044
15.9.2012 17:37:03   
Mama.Veki

IZVORNA PORUKA: bice devojcica

To se i meni stalno desavauser posted image

user posted image

(odgovor članu bice devojcica)
Direktna veza do poruke: 1045
18.9.2012 22:52:56   
minavb
Osim sto ne volim duge postove, ne volim ni nepismeno napisane.

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 1046
19.9.2012 12:13:56   
Anoniman
Ne volim kad uđem u ženski WC na poslu i osetim opojni miris mešavine govana i dezodoransa. user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1047
19.9.2012 12:14:57   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1048
19.9.2012 12:15:30   
lesica
Ne volim upalu sinusa! Cela glava me boli user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1049
20.9.2012 10:28:18   
Anoniman
Ne volim sto na RR citam od majki ili buducih majki kako se uzasavaju ponasanjem i navikama tudje dece i nikako ne volim sto majke i buduce majke ismevaju izbore drugih zena kada ce i kako radjati decu . Ne volim kad me pitaju kada ce trece dete user posted image kao da nemam Andreja ( on je moj sin sa prvim ) i kad im kazem da imamo troje to im ne bude dosta vec kazu pa dobro on je veliki user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here