|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ne volim
29.6.2012 13:12:59   
soni
vise da citam B92 novine, i Blic preko neta.. samo se iznerviram kakvo je stanje tu user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1001
29.6.2012 13:21:44   
lanajelena
sto sam jako nervozna sa jedne strane sam srecna dobicu dve kumice a sa druge strane brat od tetke(kao rodjeni)mi operise glasne zice i jos nista ne javljaju a trebalo bi da je vec gotovouser posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1002
8.7.2012 10:44:19   
Figaro88
Ne volim osobe koje se prave pametne i koje imaju potrebu da stalno naglasuju kako(Jadne one) su se namucile,kako im je bilo lose,kako su jedva iznele trudnocu i sl.Ima nas koji smo mnogo gore prosli ali ne vidim potrebu da se to non stop pominje,i nervira me uzasno kad neko to radiuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1003
8.7.2012 12:02:39   
Anoniman
Ne volim kad dodjem na rr i pisem sama sebi user posted image

(odgovor članu Figaro88)
  Direktna veza do poruke: 1004
5.8.2012 17:17:23   
Jole84
Ne volim što se moja sestra stalno žali na nešto,kao da je svima život savršen a ona se samo muči.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1005
11.8.2012 8:57:17   
Anoniman
Ne ne volim-ne podnosim! Toni Montana user posted image i sad mi lepo narušio jutarnju harmoniju...

(odgovor članu Jole84)
  Direktna veza do poruke: 1006
11.8.2012 8:59:51   
NadaR
.. peglanje .. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1007
29.8.2012 9:10:45   
minavb
Ne volim politički nekoreknte, diskriminaciju, vređanje, netoleranciju, ne volim kad neko želi drugima život da planira, ne volim smorrove i ne volim Barbaru sa 102.2 Gradskog.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1008
29.8.2012 12:47:07   
bratzz

IZVORNA PORUKA: minavb

Ne volim politički nekoreknte, diskriminaciju, vređanje, netoleranciju, ne volim kad neko želi drugima život da planira, ne volim smorrove i ne volim Barbaru sa 102.2 Gradskog.

Mene otac svakog dana vredja, probala sam dauzvratim istom merom i ne vredi on i dalje radi isto. On takodje voli i zivotda mi planira ali tu se vec ne dam, mislim da me zbog toga najcesce i vredja.user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1009
29.8.2012 12:51:37   
Anoniman
Ne volim kada baš mene, od svih ljudi na autobuskoj, moraju nešto da ispituju, iako uvek imam slušalice u ušima. "a je l' prošla sedmica?" izvadim slušalice, kažem nije. Vratim slušalice, posle pola minuta " a je l' prošla četvorka?" Izvadim slušalice, kažem nije, vratim slušalice. Posle minut " A jes vala teško vreme, bap mi ne prija, a vama?". I tako...svaki dan, SVAKI DAN.

(odgovor članu bratzz)
  Direktna veza do poruke: 1010
29.8.2012 12:53:10   
Ana RR
user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1011
29.8.2012 12:54:58   
minavb
Bratzz, po definiciji, to bi bilo nasilje u porodici. Ne znam šta da ti kažem, baš teška situacija.
Neđo, sledeći put kad te neko nešto pita, izvadi sluške i kaži "excuse me?"

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1012
29.8.2012 12:58:36   
Anoniman
user posted image Da ne kažem ja, ovako prijatna i raspoložena, nešto drugo, na uličnom srpskomuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1013
29.8.2012 13:02:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ne volim kada baš mene, od svih ljudi na autobuskoj, moraju nešto da ispituju, iako uvek imam slušalice u ušima. "a je l' prošla sedmica?" izvadim slušalice, kažem nije. Vratim slušalice, posle pola minuta " a je l' prošla četvorka?" Izvadim slušalice, kažem nije, vratim slušalice. Posle minut " A jes vala teško vreme, bap mi ne prija, a vama?". I tako...svaki dan, SVAKI DAN.

ne vadiš slušalice i praviš se da ih ne čuješ. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1014
29.8.2012 13:05:33   
Anoniman
Probala sam, još gore sebi napravim. Pritom, ja volim stare ljude, i uvek mi bude žao da ih iskuliram, pa posle lupim sebi šamar što svaki put nasednemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1015
30.8.2012 13:39:08   
Sanjica26 RR
Ne volim raspored. Ne volim kad mnogi nemaju razumevanja za mene na poslu. Njihova teorija je posto sam mlada mogu da dolazim dva puta na posao.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1016
30.8.2012 13:43:19   
NadaR
Sulejmana ... user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1017
30.8.2012 13:45:05   
minavb

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Sulejmana ... user posted image

user posted image
Ne volim kad čujem da je moglo biti nešto što nije. Onda bolje da mi ne pričaju ništa.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1018
30.8.2012 13:46:27   
NadaR
Uzmem daljinski i hajde pogledacu nesto .. Onda na 5 kanala Sulejman user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 30.8.2012 13:48:32 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1019
30.8.2012 13:47:33   
Snelle
Nado, zato ja ne gledam TV user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1020
30.8.2012 14:30:52   
madre
ne volim mrtvacke lobanje na decijoj arderobiuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1021
3.9.2012 21:37:22   
Anoniman
Kad napišem pp i onda treba kao da napišem neki naziv ili šta već, kao subject...kako mene to nervira, uvek stavljam neke smajlije i tačkice, pa ne pišem romanuser posted image Isto to naravno i u mejlu ne volim.

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 1022
3.9.2012 21:58:08   
minavb
Ne volim kad je rukola ljuta.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1023
3.9.2012 21:58:40   
PoisonEve
And again. ne volim svadbe i velika okupljanjauser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1024
3.9.2012 22:14:17   
minavb
NE volim sto ne znam o cemu Nedja prica.user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here