anuksunamun -> RE: Ne volim (13.10.2011 14:49:23)
|
MRzim ovo ovde i jedva cekam u Srbiju!!!ali to je moje misljenje,mislim ne mrzim ,ali ne zelim da se naviknem i da postanem samo jedna bleda slika sebe koja robuje ovom drustvu i nema vremena za sopstveni zivot...ja doduse ne radim,cekala sam radnu dozvolu,pa kada sam je dobila ,onda sam krenula sa VTO...tako da nisam ni pocinjala,ali ovo je masinerija,koja melje,a meni jako familija,prijatelji i kultura,da da,kultura!!!!mada,da ne bude sve tako crno,npr..bi je sada neki festival pozorista srpskog -bilo je interesantno...idemo sada da gledamo i neku broadway-sku predstavu,musicl mamma mia...gledala sam neki kineski balet...moze se i ovde lepo uzivati(treba imati o vise love za to),mozes i da steknes prijatelje,ali meni i dalje fali Balkan..ja sam previse divlja i svoja da bih se ukalopila u ovaj sistem...pitaj sta te konkretno zanima...ima puno nasih ljudi ovde koji su izgradili svoj zivot,i super im je,ja ti bas nisam merodavna...ako volis druzenje i zajebanciju i prisnost..to ovde nije slucaj...prosto nema se vremena...ako ti je vazna sigurnost i izvesnost ,Kanada je pun pogodak(za sada),opet ponavljam ,moze se i ovde lepo druziti covek,nije nikakav smak sveta ,treba samo lepo zaradjaviti da bi ti nako placenih troskova zivota ,ostalo love i za zezu....
|
|
|
|