eugenija -> RE: Profertil kapsule (8.5.2009 15:35:16)
|
Evo sa nekog foruma mali info: evo ja sam u austriji nasla lijek koji se zove profertil a namjenjen je nasim muzicima. o tome se ovdje dosta pisalo po novinama ima i na internetu o tome ali je na njemackom ( www.profertil.at ). uglavnom radi se o tabletici koja sadrzi sve sto je potrebno za spermiogram i u tocno odredjenim kolicinama (l-carnitin,l-arginin,coenzim q 10, zink,selen,folna kiselina,vit e,).pije se 2 x dnevno prije jela. istrazivanja su radili na 40 muskaraca koji najmanje 2 godine pokusavaju imati djecu i uzeli su sve kombinacije dijagnoza loseg spermiograma osim azoospermie i varikokele. nakon 3 mjeseca terapije doslo je do poboljsanja skoro kod svih koji su koristili "profertil" , kod njih 10 doslo je do normozoospermije a kod njih cetvorice su zene ostale trudne (a nije bio postar u igri [image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/n060.gif[/image] )... kosta :terapija za 1 mjesec 35 eura, a za 3 mjeseca 108 eura. malo je mozda skupo ali kad pogledas koliko ovi svi "sastojci" lijeka kostaju kad bi uzimao pojedinacno i sam kombinirao ,mislim da se profertil isplati. mi smo mm-u to kupili i , i on pije vec 18 dana. moze se kupiti u austriji bez recepta , a mislim da se moze naruciti i preko interneta... Izvor
|
|
|
|