nina26 -> RE: Profertil kapsule (16.1.2011 15:29:06)
|
IZVORNA PORUKA: AlexNS Ja sam nova na ovom portalu . Nisam se do sada nikad obraćala na ovakvim forumima, ali sve manje nailazim na ljude koji mogu da me razumeju pa sam zato rešila da se ovde okušam i nađem razumevanje. Ja i mm se trudimo već 2 i po godine da ostanemo [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/nosecka.gif[/image] . Kod mene je problem ovulacija , a kod muža malo lošiji spremogram količina dovoljna ali malo živih i pokretnih + varikokela. Mi treba da počenemo terapiju sa profertilom sledećeg meseca , ali nisam videla u postovima da je neko pored lošeg spermograma imao i varikokelu i da li je profertil imao efekta? AlexNs, prvo da ti pozelim dobrodoslicu[sm=bravo.gif] Ovde ces stvarno naci jako korisnih stvari, i najvaznije naci ces razumevanje. Sto se tice varikokele, nazalost ovde se nije pisalo puno, mada sam na drugim forumima nailazila na tu temu. Ne znam ili nasi Dr ne pridaju znacaja tome ili jednostavno nema potrebe za tim. Ja ipak, mislim da kad je spermogram los, treba svakako proveriti i ovo. Kao sto Ana kaze, mora se prvo operisati, pa tek onda ici na terapiju. Napisi u temi Spermogram, koji mu je nalaz bio.
|
|
|
|