mila83 -> RE: beba bez prstiju (19.7.2015 22:45:48)
|
Nela,uzivaj u svom trecem andjelu,neka ti je ziva i zdrava ! Mogu da zamislim kroz kakav si sok prosla,ja imam dva takva iskustva. Mom drugom detetu,sinu ,su sa 10 meseci otkrili da je rodjen sa ozbiljnim osecenjem ocnog dna na desnom oku i da skoro nista ne vidi na njega[sm=smiley13.gif]Kazu nije genetski vec organske prirode(navodno imala sam neki virus,dr nisu sigurni)Ne mogu da ti opisem kakav osecaj krivice sam imala. danas je on zdrav,veseo decak od 5 godina,nosi naocare,da bi olaksao levom oku i izbegao glavobolje.Taj deformitet nije izleciv.Ceka ga operacija zatezanja ocnih misica i skidanja male katarakte. Moja treca beba je rodjena sa srcanom manom,nisu nista primetili tri dana,iako sam ja odmah primetila da nesto nije u redu.Posle se dodatno zakomplikovalo i za dlaku je ostala ziva. Sada je potpuno izlecena. Mesecima sam sebe krivila (mozda i dan danas) iako sam imala normalnu trudnocu,zamerala sam sebi mnoge stvari koje sam smatrala da su mojoj bebi to prouzrokovale.Ako tada nisam umrla od tuge,nikada necu,potpuno te razumem. ALi bitno je da je tvoja devojcica ziva i zdrava i da nece imati nikakve posledice po zdravlje. Imas divnih primera ovde ,kao i podrsku svih nas ! Bice to sve u redu,samo uzivaj u svom detetu,i pruzi joj najvise sto mozes!
|
|
|
|