igna
|
Drage mame,evo i ja da se javim...,od juce citam ovu temu i verujte nisam ni slutila da postoji puno slucajeva koji su slicni mom,narocito od mame Ivavr,pa bih je narocito zamolilada mi se javi na moj mejl,i ne samo ona vec i druge mame koje imaju ovakvu situaciju.Ovako,moj maleni sincic se rodio sa anomalijom leve sake,na njoj imasamo dvaspojena prstica koja ce mu krajem septembra samo razdvojiti radi lakseg hvata i bolje funkcionalnosti,mada je koristi i vise nego sto sam mislila da ce moci,lepo je puzao,pridrzava predmete i koliko toliko se snalazi.I meni je kao i drugim mamama sa istim problemom tesko palo sve to,posebno sto je do porodjaja trudnoca uredno kontrolisana i SVE je bilokako treba da bude,i onda nakod dugog i mucnog porodjaja sledi SOK,neverica,kroz glavu hiljadu pitanja,zasto,kako,zbog cega,.......u cemu i gde sam pogresila,kako nisu videli na dva ekspertna UZ nesto sto je spolja,sto se vidi,ali eto,,,,proslo jedve godine od rodjenja mog malog decaka,njegov osmeh mi daje snagu da nastavim,i da ga podizem sa najvecom mogucom ljubavlju,zato drage mame javite se,volela bih da budemou kontaktu i preko FB,da mislim da bi8 nam to puno znacilo i pruzilo utehu da prebrodimo sve prepreke sa nasim malim andjelima:)
|